Přejít na menu Přejít na obsah

Chystáte akci? Zvuk, osvětlení a technické zajištění je základ jejího úspěchu


Jednou z nejdůležitějších věcí na přednáškách, konferencích, výstavách, firemních večírkách, koncertech nebo velkých hudebních festivalech je ozvučení a osvětlení. Chcete, aby se o vaší akci dlouho mluvilo? Nepodceňte přípravu. Anebo nechte všechny tyto starosti na profících, kteří se o veškerou techniku postarají. Tým z C-mont udělá z vaší akce neobyčejný zážitek.

Zvuk čistý jako křišťál

Nejedna akce skončila fiaskem kvůli špatnému ozvučení. Přednášejícího nebylo slyšet nebo se sem tam z reproduktorů ozvalo uširvoucí pískání. Nenechte průběh své akce náhodě a svěřte zvuk citlivým uším profesionálů. C-mont se nezabývá pouze servisem audiovizuální techniky, ale i jejím prodejem, pronájmem a instalací.

Světlo, prosím

Přednášející musí být nejen slyšet, ale i vidět. Jenže pouze s rozsvíceným lustrem si nevystačíte. K dokonalému osvětlení jsou potřeba UV světla, lasery, přechodová světla a další vychytávky, které umocní celý zážitek.

Pro zahraniční řečníky zajednejte tlumočníka

Obrovskou návštěvnost hlásí akce se zahraničními řečníky. Potkat se tváří v tvář s oblíbeným americkým spisovatelem detektivek, francouzským návrhářem, japonským pěstitelem bonsají nebo indonéským kmenovým šamanem může být nezapomenutelný zážitek. Proto si kromě tlumočníka nezapomeňte zajednat bezdrátové mikrofony a sluchátka, tedy tlumočnickou techniku.

Audiovizuální technika, pódium a další velké maličkosti

Aby z celé akce měly něco i zadní řady, postavte řečníka na podium a promítněte i ty nejmenší detaily na projekční plátno.

Lidé z C-mont jsou vybaveni tou nejmodernější AV technikou, která zajišťovala zvuk i světlo na mnoha povedených akcích, ať už se jednalo o firemní večírky, koncerty i velké hudební festivaly. Připraví veškerou techniku a postarají se i o její obsluhu v průběhu akce.

Na vás už zbývá „jen“ celou akci zorganizovat, zajistit občerstvení, řečníky, ideální prostory a zavolat tým C-mont, který vám s technickou stránkou rád pomůže. 

Přečtěte si také: Instalace audiovizuální a prezentační techniky je krok správným směrem. Pro koho je vhodná a proč?

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace