Přejít na menu Přejít na obsah

Co vše nabídne letošní Imagination Festival?

20. 11. 2014

P. Š. Novinky

V průběhu večera se divákům představí 25 DJs z celého světa, všichni fanoušci si tak jistě přijdou na své. Vystupující se tentokráte rozhodli vytáhnout ze svých repertoárů ty největší pecky, o podívanou tak určitě nebude nouze! Všechny sety budou stát za to, a proto pro ty, kteří stále ještě váhají, kam se na festivalu vydat dřív, přinášíme tři tipy na umělce, které byste si rozhodně neměli nechat ujít!

PENDULUM

Legendární projekt z Austrálie přijede na festival reprezentovat dvojice v podobě Paula „El Horneta“ Hardinga a Benjamina mounta aka MC Verse. Skupina, jíž ve světě proslavily především alba „Hold Your Colour“ (2005) a „Silico“ (2008) nebo singly Tarantula (ft. Freestylers) a Propane Nightmares, se řadí mezi nejuznávanější D´n´B kapely vůbec, proto by vám jejich vystoupení určitě nemělo uniknout!


 


DJ AUDIO

Vlastním jménem Gareth Greenall, umělec, která má za sebou více než patnáctiletou historii a na kontě několik alb a takové hity jako „Warehouse“ nebo „Collision,“ pocházející z Británie, tentokrát před českými fanoušky vystoupí v unikátním „versus setu,“ kde změří své síly se svým krajanem a zakladatelem Viral Records, uznávaným Edem Rushem! Nenechte si proto ujít tuto jedinečnou podívanou, která jistě bude stát za to!

 

DAY-MÁR

Jako třetí jsme vybrali světoznámou „královnu“ tvrdé hudby, která si již v prvních letech svého působení dokázala získat miliony příznivců, své uznání (stejně jako vaši pozornost) si tak nepochybně zaslouží. Na svých vystoupeních ze sebe dokáže vydat to nejlepší a nabízí tak fanouškům neopakovatelný zážitek a podívanou. Její poslední album, vydané v předcházejícím roce a nesoucí název „United States of Day-Már“ prezentovala mj. na světoznámém Dominator Festivalu, kde opět dokázala, že se titulem „královna hard scény“ nehonosí jen tak pro nic za nic!

Day-Már, stejně jako mnoho dalších umělců, přiletí příští týden do Prahy, aby zde představila všem fanouškům to nejlepší ze své tvorby. Rozhodně si tak nenechejte ujít tuto jedinečnou příležitost, slyšet nejen ji, ale další hvězdy elektronické hudby, naživo, v prostorech výstaviště Letňany, na vystoupení, které odstartuje příští pátek ve 20:00 a potrvá až do časných ranních hodin!

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace