Přejít na menu Přejít na obsah

DVBBS pátečními headlinery Finlandia Mácháče 2016

20. 6. 2016

Redakce Novinky

Není snad žádného fanouška elektronické hudby středního proudu, který by neznal hymnu Tsunami. Skladbu, která ovládla nejen největší světové festivaly, ale i např. fotbalové stadiony a televizní reklamy, představí na 16. ročníku největšího domácího beach open air festivalu osobně její autoři – kanadské duo DVBBS.


Bratři Chris a Alex začali koketovat s taneční hudbou v roce 2012, kdy opustili myšlenky na vlastní kapelu a přesunuli se do studia k produkování. Téhož roku ještě vydali první EP s názvem Initio, které obsahovalo 5 skladeb. To však neznamenalo nic oproti úspěchu hitu Tsunami (2013), který je dostal do line-upů nejzásadnějších tanečních festivalů planety. Následovaly hity jako Raveology, Gold Skies, We Were Young, Deja Vu, Voodoo, Immortal, Pyramids, Raveheart nebo Never Leave. V roce 2014 zaznamenali první umístění v anketě DJ Mag Top 100 djs, když je fanoušci katapultovali hned na 20. místo, letos se posunuli ještě o 4 příčky.

Pokud se podíváte do jejich rideru, nebudete už mít žádné pochyby o tom, že i EDM scéna může mít své „pankáče“. V rámci festivalu vystoupí v pátečním programu hlavní stage.

Finlandia Mácháč 2016
19. – 20. 8. 2016
Máchovo jezero, pláž Klůček
DVBBS, MaRLo, MATTN, Ferreck Dawn a další
www.festival-machac.cz

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace