Přejít na menu Přejít na obsah

Evolucie: Kapela Lucie vydá novou desku a vyjede na halové turné

19. 4. 2017

Pearl Magazín

Příjemně překvapivá zpráva přišla nyní od kapely Lucie. Dlouho to nevypadalo, že by i přesto, že opět nárazově společně koncertují, chtěli vydat novou desku. Nyní je to však černé na bílém: nová deska vyjde na jaře 2018, bude se jmenovat Evolucie a bude následovat i krátké halové koncertní turné. Kapela zároveň spouští nový web www.lucie.cz, kde budou všechny informace k nové desce a turné.

Název je, jak je pozornému čtenáři ihned jasné, slovní hříčkou, spojením slov evoluce a Lucie. Kapela skutečně prodělala nemalý vývoj - opsala oblouk od klubových začátků přes vyprodané koncerty po období odmlky a následného reunionu. "Ve spolupráci s hudebníky chceme společně vzít to nejlepší z historie kapely a na tom stavět nový příběh. Ostatně z tohoto konceptu vychází i název EVOLUCIE. Těšíme se, stejně jako fanoušci, na nové písničky, album a turné," dodává Ladislav Vajdička z managementu BrainZone. Na desce budou spolupracovat i známí autoři jako Ivan Kral a Oskar Petr, který je - jak se možná již méně ví - autorem slavné balady Chci zas v tobě spát.

Lucie slavila velké úspěchy především v 90. letech, kdy kapela prodala více než milion hudebních nosičů, obdržela ceny jako interpret, skupina a album roku hudebních cen Anděl a především si získala svou rockovou muzikou s neotřelými, někdy i kontroverzními (sex, drogy, průšvihy) texty spoustu fanoušků po celé republice. Podařilo se jí také třikrát po sobě vyprodat O2 arénu v Praze, což je něco, co se v českých poměrech nejspíš jen tak někomu nepodaří. 

Lucie se vydá na turné na podzim 2018, předprodej začíná od zítřka 20. 4. 2017 v sítích TicketLIVE a Ticketportal.

Termíny koncertů Evolucie tour 2018:

13. 11. 2018, Ostrava, Ostravar aréna
18. 11. 2018, Brno, DRFG aréna
24. 11. 2018, Praha, O2 arena

 

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace