Přejít na menu Přejít na obsah

Festival Stop Zevling proti nudě a zevlování po 10. a naposledy


10. září se na Černém Mostě uskuteční jubilejní 10. ale zároveň i poslední ročník komunitního festivalu Stop Zevling. Festival pořádají místní milovníci kultury pro ostatní obyvatelé Černého Mostu. Začínat se bude v 10 hodin sportovní částí na ZŠ Vybíralova, pokračovat pak nabitým hudebním programem, BMX contestem, nebo srazem veteránů Black Bridge Car Fest ve Skate Parku Černý Most. Vstup na akci je zdarma.

 

Headlinerem hudebního programu je Hugo Toxxx, dále vystoupí drum ’n’ bassoví Hard to Fame, ostravská banda AK (DJ Bussy, Pastor, Sergei Barracuda), neo-rockoví De Imprafaction, Cincinaty a djs Goldstar a Noir. Stage bude moderovat Poeta. Vedlejší program v Plechárně nabídne stand up comedy “Na Zevláka”, projekci graffiti dokumentu z Brazílie “Grey City”, cestovatelskou přednášku Dana Szaba, nebo workshop vývoje komunikační aplikace Spinoco. Taky se zde budou vyhlašovat výsledky dopoledních sportovních turnajů.

 

Sportovní část bude začínat už ráno na ZŠ Vybíralova. Proběhnou turnaje ve fotbale a nohejbale, dále ve hrách petangue, molkky, spin ladder nebo kubb. Zajímavou součástí bude také olympiáda žen v disciplínách jako hod mobilem do dálky nebo uvaření vajíčka na hniličko. Registrovat se do turnaje je možné zdarma na www.stopzevling.cz

Festival pořádá Stop Zevling productions za podpory Praha 14 kulturní, kteří se na kulturním dění na Praze 14 podílí už přes 10 let. Společně tak budou již po 10. bojovat proti nudě a zevlování.

 

 

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace