Přejít na menu Přejít na obsah

I v Česku máme světové DJs - Mekki Martin


Pokud patříte mezi příznivce house music a neříká vám nic jméno Mekki Martin, je nejvyšší čas tento zásadní nedostatek napravit. Tento veleúspěšný český DJ je neodmyslitelně spjatý s domovským Brnem a především Tabarinem – klubem s dlouhou dvaadvacetiletou historií.

Právě v tomto klubu, ve kterém se stal Mekki Martin později také residentem, svou úspěšnou kariéru začal už ve čtrnácti letech, ale jeho první zkušenosti s house music začínají daleko dřív. V patnácti si vyzkoušel svůj první dlouhý set, přičemž dnes už jsou tyto jeho často až dvanáctihodinové sety pověstné.

Mekki Martin už dávno není jen českým fenoménem. Díky své gradující energické hudbě se stal populárním i ve světě. Od roku 2008 už stihl procestovat kus světa, přičemž navštívil například Spojené státy, Švédsko, Rakousko nebo Španělsko a Ibizu, kterou si během svých cest za hudbou zamiloval. V roce 2011 začal spolupracovat s DJem Federico Scavem, o rok později se přidala i další velká jména jako Maurizio Gubellini, Stefano Pain, Armand Pena, Manuel de la Mare a mnoho dalších. Ve stejném roce také vydal tři velmi úspěšné skladby se skvělými remixy – Kiss Me, Best Mistake a Deeper & Higher. Poslední zmíněná pak byla remixována dvojicí Federico Scavo a Alex Kenji a dostala se do Top 100 Beatport.

Letošní rok pak patřil také mezi úspěšné. Mekki Martin vystoupil na WMC v Miami na Welcome 2 Miami, kde byl headlinerem Roger Sanchez. V září si pak zahrál v Gandii ve Španělsku na party Steva Aoki a od léta začal organizovat vlastní party na lodi využívající vlastní značku – House 4U. Nejen z těchto akcí pak najdete videa na Mekki Martin Offical Youtube kanálu, kde skrývá i zatím jeho poslední počin nazvaný Beats 4 You držící si jeho vysoký standard. V současnosti Mekki Martin spolupracuje s Tomem Novym na nové společné skladbě. Máme se na co těšit.

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace