Přejít na menu Přejít na obsah

Imagine Dragons představí i v Praze písně, které inspirovaly fanoušky k mozaice z fotek

7. 1. 2016

Pearl Magazín

Američtí indie-rockoví Imagine Dragons přijedou 16. 1. do O2 Areny v Praze se svým aktuálním koncertním programem Smoke+Mirrors. Právě jejich stejnojmenná deska se stala inspirací pro velmi originální online projekt pro fanoušky: mozaiku z fotek inspirovaných písněmi z desky Smoke+Mirrors.

Obal CD Smoke+Mirrors

Na Instagramu a oficiálních webových stránkách kapely imaginedragonsmusic.com probíhá následující interaktivní akce pro fanoušky: Každý může na Instagram vyvěsit fotku inspirovanou oblíbenou písní z alba Smoke+Mirrors a připsat hashtag #INSMOKEANDMIRRORS. Do 15 minut bude fotka přidána do stále se rozvíjející mozaiky zveřejněné na oficiálních stránkách kapely. Ta má podobu velkého čtverce o velikosti 35x35 fotek, tedy dohromady 1225 fotek. Fanoušek pak dohledá svou fotku pomocí tlačítka "Find My Picture" nebo si může mozaiku podrobně prohlédnout sám.

Podoba mozaiky ve chvíli psaní tohoto článku

V průběhu času bude mozaika překrývána novými obrázky, aby měl šanci přidat svou fotku opravdu každý fanoušek. Pokud by však někomu bylo líto, že jeho obrázek byl už nahrazen nějakým jiným, může opět něco vyfotit a fotku přidat stejným způsobem.

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace