Přejít na menu Přejít na obsah

Industriální halu Pragovka v sobotu ovládne electro-swing v čele s Caravan Palace


Program festivalu Swing me Prague odstartuje už v 17.00 hodin a končit bude až v brzkých ranních hodinách následujícího dne. Na hlavní scéně vystoupí kromě zmíněných kapel také MoveBreakers, Voila!, Swing Thing & Papa Django nebo DJ Mackie Messer. Na druhé scéně pak vystoupí celá řada djs známých z klubové scény Čech a Slovenska jako The Prague Swingmasters, Billy Hopp, Max W., James Wing, DJ Swing Garden, Fredd Flock nebo RudeGust. Headlinerem celého festivalu jsou francouzští Caravan Palace. “Skladby Caravan Palace jsou součástí všech zásadních electro-swingových kompilací a jejich jméno se objevuje v line upech festivalů a klubů po celém světě. Naposledy vystoupili v České republice v roce 2013, kdy vyprodali pražskou Roxy. Nyní přijíždí po třech letech, a to s novým albem <|°_°|> (Robot face).říká Michael Tardík.

Akce se uskuteční v bývalé tovární hale světoznámé firmy Praga, kde se ve 20., 30., a 40., letech pracovalo na okouzlujících automobilech jako Praga Grand, Alfa, Baby nebo Lady. Z továrny pochází také legendární vůz Praga V3S, který zdobí vstup do areálu. Na jaře letošního roku se Pragovka, bývalá věhlasná továrna na automobily a soušasné sídlo přes 40 uměleckých ateliérů, otevřela světu,“ říká k prostoru Jakub Vedral, další organizátor festivalu.

Swing me Prague je první a jediný žánrový festival svého druhu v České republice. Druhou srpnovou sobotu roztančí hlavní město v rytmech electro-swingu, swingu i balkánu.

Vstupenky na akci lze koupit v předprodejních sítích NoLimits, GoOut a SMS ticket, cena je 790 Kč, na místě pak 950 Kč.

.

www.swingme.cz

kontakt: 739 220 809

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace