Přejít na menu Přejít na obsah

Michal Ambrož a Hudba Praha chystají vánoční koncert v pražském Paláci Akropolis. Pozvánkou je nový videoklip

1. 11. 2017

Redakce Novinky

Hudba Praha Michala Ambrože zve hudební fanoušky na nyní již tradiční vánoční koncert v pražském Paláci Akropolis. A aby pozvánka nebyla tak suchá, připravili si pro vás nový videoklip. Ten vznikl v průběhu roku v psychiatrické léčebně Bohnice a právě v pražském Paláci Akropolis.

Obrazovou formou byla obdařena skladba Degenerace z posledního studiového alba Michala Ambrože a Davida Kollera Srdeční příběh. Uvidíte v něm obnovenou sestavu Hudby Praha, se kterou absolvoval Michal Ambrož letošní jarní turné po České republice. Kameramanem, režisérem a producentem v jedné osobě je Martin Benc.

 

Vánoční koncert je naplánován na 18. prosince 2017 a již nyní potvrzenými milými hosty budou David Koller a Michal Prokop.

Uslyšíte průřez tvorbou Michala Ambrože a Hudby Praha staré i nové éry a chybět nebudou skladby z kritikou oceňovaného posledního studiového alba Srdeční příběh. Svůj prostor dostanou i hosté, tedy David Koller a Michal Prokop.

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace