Přejít na menu Přejít na obsah

Michal Ambrož představuje videoklip ke skladbě Srdeční příběh.


Poslední den v březnu se Michal Ambrož s obnovenou sestavou kapely Hudba Praha vydává na celorepublikové turné ke svému nejnovějšímu studiovému albu Srdeční příběh. Album, jehož producentem byl David Koller, a které bylo příznivě přijato kritikou i veřejností, tak budou mít příležitost slyšet na živo fanoušci v devíti městech České republiky.  Jako pozvánku na turné Michal Ambrož představuje videoklip ke skladbě Srdeční příběh.

Videoklip vznikl 13. října na křtu alba Srdeční příběh v pražském Paláci Akropolis.  Střih klipu obstaral bubeník Adam Koller.

 

Série koncertů začne 31. března v Kolíně a zastaví se v devíti městech. S devadesátiminutovým hudebním programem, jež bude zahrnovat skladby z aktuálního alba „Srdeční příběh“ i výběr z největších hitůHudby Praha, se dále zastaví v Českých Budějovicích, Brně, Chrudimi, Zlíně, Čelákovicích, Lounech, Aši a turné zakončí v pražském Lucerna Music Baru.

Kapela Michal Ambrož & Hudba Praha se na turné představí v následující sestavě: Michal Ambrož (zpěv), Michal Pelant (kytara, zpěv), Jakub Vejnar (baskytara), Jakub Doležal (saxofon, zpěv), Martin Kopřiva(bicí ), Magdalena Krištofeková (zpěv), Matěj Belko (klávesy), Jarda Čížek (zvuk), Radovan Jelínek (kytara, housle) a Markéta Tošovská (zpěv).

31. 3. Kolín – Městský společenský dům

1. 4. České Budějovice – River Music Club

5. 4. Brno – Sono Centrum

7. 4. Chrudim – R-klub

8. 4. Zlín – Klub Fénix

11. 4. Čelákovice – KD

14. 4. Louny – KD Zastávka

15. 4. Aš – La Rytma

18. 4. Praha – Lucerna Music Bar

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace