Přejít na menu Přejít na obsah

Michal Hrůza skončil po rvačce v nemocnici, již je stabilizovaný


Přes české média se dnes přelila smutná zpráva o vážném zranění české hudební stálice Michala Hrůzy. Stalo se tak dnes krátce nad ránem po jeho vystoupení na Festivalu v ulicích, kdy posléze si Michal zašel na drink do jednoho z barů na Stodolní ulici. Tam se dostal do potyčky s několika dalšími osobami. Zpěvák utrpěl vážné poškození hlavy a bylo mu zjištěno krvácení do mozku.

Z dosud zjištěných informací vyplývá, že došlo k potyčce několika osob, přičemž na místě události zůstal zraněný dvaačtyřicetiletý muž," uvedla Holčáková, mluvčí Městské nemocnice Ostrava.

Dnes od 22:00 čekal Michala hned další koncert na festivalu Colours of Ostrava, který byl z pochopitelných důvodů zrušen. Pořadatelé Colours věnují tento večer Michalovi, který leží v nemocnici v umělém spánku po operaci, podpůrný koncert. Nahradí ho Vložte kočku.

Michal Hrůza je vynikající hudebník a skladatel, v roce 1996 založil kapelu Ready Kirken, s kterou vydal několik hitů, jako např. 1+1 , Zejtra Mám nebo Černý brejle. Jeho skladba, kterou napsal pro Anetu Langerovou, Voda živá, byla v letech 2005 a 2006 hitem roku.

Za redakci Hudební Scény a všech Michalových fanoušků mu přejeme brzké uzdravení! To, že Michal Hrůza je výrazná osobnost, lze vidět například, jakou podporu mu hned na sociálních médiích vyslovila řada známých jmen.

Brzké uzdravení, Michale!  - iReport.cz

Hrůza Michalo drž seeeeee. Myslíme na Tebe chlape. – Kryštof

Michale drž se !!!!! - Chinaski

Držíme palce Michalovi Hrůzovi. - Mandrage

Celé Óčko pevně doufá a věří, že se jeho stav co nejdříve zlepší! Michale BOJUJ ! - Óčko TV

 

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace