Přejít na menu Přejít na obsah

Nejočekávanější koncerty v lednu? Harry Potter, Powerwolf a Lucie Bílá


Leden roku 2017 hudebními akcemi nešetří tak, jako samotný závěr roku. Na své si přijdou fanoušci Harryho Pottera, Green Day, Lucie Bílé. Ta musela pro svou nemoc koncerty o měsíc odložit. Rock Café pak oslaví zkraje ledna své 26. narozeniny bohatou párty v čele s Mydy Rabycad a klubovou sezónu zahájí i v Roxy. 

26. NAROZENINY ROCK CAFÉ
kdy: 7. ledna 2017, Rock Café, Praha
Oblíbený klub oslaví druhé čtvrtstoletí. Kdo jiný by mu měl popřát, než Mydy Rabycad v čele s krásnou a charismatickou zrzkou Žofií Dařbujánovou. Ti v roce 2016 objeli se svojí show skoro celý svět - od Jižní Korei přes Turecko až na Glastonbury festival. Oslava to bude zkrátka legendární!

 

LUCIE BÍLÁ
kdy: 8. ledna 2017 (od 14 a 20 hodin), O2 arena, Praha
Dva megakoncerty, které Lucie řadí mezi změny jejího života odehraje 8. ledna v O2 aréně. Ty musela kvůli svému onemocnění průdušek a trávicího ústrojí přeložit. Pro O2 arénu a její návštěvníky je připravený bohatý tříhodinový program, skvělá show a CD Hana každému, kdo si jej při odchodu vezme. 

 

GREEN DAY
kdy: 22. ledna 2017, Tipsport aréna, Praha

Americká kapela Green Day se vrací po sedmi letech do Prahy, a to konkrétně 22. ledna do pražské Tipsport Arény! Jako předkapela během evropské části světového turné vystoupí The Interrupters. I když brzy uplyne již 30 let od vzniku této punkrockové legendy, trio vedené zpěvákem a kytaristou Billie Joe Armstrongem přijede na vrcholu svých tvůrčích sil. Dokazují to nejnovější singly Revolution Radio a zejména Bang Bang z nového již v pořadí dvanáctého studiového alba s názvem Revolution Radio, které vyšlo v říjnu. 
 

POWERWOLF
kdy: 28. ledna 2017, Forum Karlín, Praha
Němečtí heavy metaloví vlci Powerwolf a nizozemská symhonic metalová Epica se dali dohromady pro společné evropské turné! Jednou ze zastávek bude také pražské Forum Karlín. Powerwolf slibuje, že tyto koncerty budou pro ně největší indoor metalovým šílenstvím v historii. Buďte připraveni na úžasné pódiové shows a bláznivou noc plné metalového šílenství. Obě kapely vydaly před nedávnem nové desky.

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace