Přejít na menu Přejít na obsah

Nikki Sixx: Moje ruce drží klíče k mému nádhernému životu

31. 1. 2016

Pearl Magazín

Ruce rockera Nikkiho Sixxe (Mötley Crüe, SIXX AM) zaujmou na první pohled: masivní stříbrné prsteny, tetování v podobě písmen SIXX a číslic umělcova roku narození (1958), hvězdy, lebky... Fotograf Dustin Jack je zachytil obrazem při autogramiádě na hudebním veletrhu NAMM. A co na to sám Nikki Sixx?

"@dustinjackphoto si myslí, že moje ruce jsou zajímavé:-) Tyhle ruce držely ručičky mých dětí při porodu, píchaly mi heroin do těla, nosí snubní prsten, drží baskytaru s připojeným plamenometem, objímají mou ženu, když dříme, nacvakaly tisíce fotek, napsaly stovky písniček, zmlátily pár lidí, procestovaly celý svět, držely Bibli, zažalovaly nahrávací společnost, napsaly milión básniček, držely skleněnou dýmku na kouření cracku, drží mikrofon, když se snažím říct něco, co snad stojí za zapamatování, ocitly se v léčebně, ujely policajtům ve Ferrari...a tak nějak drží klíče k mému nádhernému životu. Doufám, že také přitáhly vaši pozornost, ať už v dobrém, nebo špatném slova smyslu. A co vaše ruce?"

 

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace