Přejít na menu Přejít na obsah

Předprodej na prosincový Magnetic Festival zahájen

22. 5. 2015

Redakce Novinky

Zimní edice největšího tanečního indoor festivalu ve střední Evropě proběhne v pátek 18. prosince 2015. Dějištěm bude jako vždy hala PVA Expo v Letňanech, kam se jen pár dní před koncem roku sjedou světoví velikáni elektronické taneční hudby. Po nadmíru vydařené jarní edici s Nicky Romerem a DVBBS už se pomalu rýsují i první jména na prosinec.

„K dnešnímu dni, tedy k 21. 5., můžeme fanouškům festivalu potvrdit, že přibližně do půlky června oznámíme minimálně dva umělce, kteří budou mít na MAGNETIC Festivalu premiéru. Zároveň s dalším umělcem jednáme o tom, že by se po delší době do Prahy vrátil. Konkrétní jména zveřejníme jako vždy na facebooku festivalu a našem webu,“ sdělil za pořadatelskou společnost Petr Tajčman.

Vstupenky je možné zakoupit v první vlně za 790 Kč, tedy o 500 Kč výhodněji než bude cena vstupenky v den konání. Věrní návštěvníci festivalu, kteří nakoupí 4 a více vstupenek, dostanou automaticky dárek z festivalové kolekce kšiltovek a náramků v minimální hodnotě 445 Kč s dopravou zdarma (platí i při zakoupení e-ticketů). Tato nabídka je dostupná pouze při nákupu na www.ticket61.com a platí při doručení v rámci ČR.

V prodeji je také první vlna nejlevnějších vstupenek kategorie VIP ALL INCLUSIVE za 2.500 Kč, se kterou návštěvník získává přístup na VIP terasy s možností neomezené konzumace všech nápojů (zdarma) po celou noc.

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace