Přejít na menu Přejít na obsah

Probuďte ve svém dítěti opravdového rockera!


Milujete rockovou hudbu a do vašeho přehrávače byste nevložili nic jiného, než nejlepší desky od Led Zeppelin, Deep Purple nebo německých Scorpions? A proč ve stejné víře nevést taky svoje děti? Zatímco fenomenální vystoupení baskytaristy Johna Paula Jonese ve svém útlém věku zřejmě až tak nedocení, rockové oblečení už jim klidně koupit můžete. Však ještě neumí mluvit, takže vám nemůžou odmlouvat. :)

Zamávejte medvídkům a srdíčkům

Jestli jste už někdy měli tu „čest“ a nakupovali oblečení pro děti, nejspíš vás ze všech těch medvídků, slůňat, berušek, srdíček a princezen braly mrákoty. Tohle že má nosit vaše dítě? Bytost, které koluje v krvi vaše rocková krev? To přece nemůžete dopustit. Vykašlete se na všechny ty komerční hadříčky a najděte si obchod, kde prodávají skutečně stylové oblečení. Osvědčený tip? Třeba internetový obchod rockbaby.cz.

Pro rockery i motorkáře

Ve zmíněném e-shopu nenajdete ani kousek z toho, co na vás útočí z každé prosklené výlohy v centru města. Můžete tu nakoupit dětská trička, mikiny, tepláky, body, bryndáky, dupačky nebo třeba čepice s originální tématikou. Hlavně rockovou, ale na své si tu přijdou také motorkáři nebo ti, co mají vytříbený smysl pro humor. A když už budete v tom nakupování, možná vyberete i něco na sebe - ne všechno oblečení je tu jenom pro děti.

Jste nároční? Vytvořte si vlastní motiv

Pokud by vám nabídka obchodu nějakou náhodou nestačila, máte možnost potisknout si oblečení vlastním motivem. Prostě jenom pošlete obrázek ve vysokém rozlišení a vyberete, na jaký kousek ho chcete natisknout. Odpovědí vám bude detailní náhled (to abyste věděli, jak bude potisknuté oblečení vypadat) a po odsouhlasení už zabere jenom pár dní, než se v suprové mikině bude váš prcek promenádovat po bytě.

To už stojí za to vyzkoušet, co říkáte?

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace