Přejít na menu Přejít na obsah

Proč si nenechat ujít Trancefusion The Legends?

30. 9. 2014

Redakce Novinky

Všichni fanoušci trancu vědí, že se to blíží a už příští týden se v Praze sejdou legendy toho nejlepšího Old School trancu na skvělé akci pod jménem Trancefusion The Legends. Takže jestli pořád váháte, zda se téhle akce zúčastnit, tady máte několik důvodů, které stojí za zvážení.

Line-up je tak nabitý, že akce se protáhne na celých 11 hodin. Dveře budovy se otevřou v 18,30 h a konec je plánovaný na 6,00 h přičemž během této doby bude mít každý z DJ příležitost během jedné hodiny předvést posluchačům to nejlepší ze svého repertoáru. Takže budeme mít 10 setů a navíc jeden exkluzivní B2B set.

Samozřejmě nejpodstatnějším důvodem, proč nezmeškat The Legends jsou samotní DJs

Dá se říci, že největší hvězdou večera bude Kai Tracid. Tento německý trance DJ a producent, jehož jméno je složeninou slov trance a acid, proslul zejména díky albu Your Own Reality. Mezi jeho nejznámější hity patří Too Many Times, 4 just 1 Day, Liquid Skies, Trance & Acid Life Is Too Short atd. A není pochyb, že i tyto tracky budou slyšet právě na The Legends.

Rozhovor s Kai Tracid si můžete přečíst zde.

Vůbec poprvé se na Trancefusion představí zahraniční Djka. Půjde o německou Marushu, která obsazovala horní příčky hitparád zejména v polovině devadesátých let. Například v roce 1994 zazářila se svým hitem Somewhere Over the Rainbow, který je známý z filmu Čaroděj ze země Oz.

Rank1 jsou dva nizozemští DJ, Piet Bervoets a Benno de Goeij, kteří se věnují klasickému trancu od roku 1997. Jsou pravidelnými hosty velkolepé Trance Energy. Určitě znáte jejich největší taneční hit Airwave, který má nyní nespočet remixů, a který je umístil na 10. místo britské hitparády UK Singles Chart.

Ovšem těšit se můžete i na ostatní známé DJ jako jsou M.I.K.E. Push, Airscape, Dj Quicksilver, Talla 2XLC, Scot Project, Dave 202, Yves Deruyter a Lucca.

Navíc speciálně pro tuto událost Talla 2XLC, jeden z průkopníků celosvětové techno a trance hudební scény, složil hymnu In Silence.

Talla 2XLC - In Silence (The Official Trancefusion The Legends Anthem) from Trancefusion on Vimeo.

Ti největší nedočkavci mají možnost před akcí navštívit Official Warm up Party v Reston Clubu. A samozřejmě bude i After Party v clubu Mecca, kam se přesune i Scot Project.

Dále je třeba zmínit, že se událost bude konat v nejmodernějších multifunkčních prostorech nové budovy Forum Karlín, která má kapacitu 3 000 míst. Že jde opravdu o místo se skvělým ozvučením pro takovéto taneční party, dokazuje Tomáš Kadeřábek, vedoucí projektu, který říká:

"Pochopitelně jsme se zaměřili na výjimečnou akustickou pohodu uvnitř sálu. Vypracovali jsme akustický 3D prostorový model, který určil pro tento sál o objemu 25 000 m³ optimální dobu dozvuku. Také jsme na základě tohoto modelu stanovili druhy materiálů pro jednotlivé povrchy celého prostoru tak, aby si návštěvníci mohli vychutnat perfektní zvuk.“

Na fotce můžete vidět, jak to ve Forum Karlín vypadalo na vystoupení Kosheen.

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace