Přejít na menu Přejít na obsah

Rage oslaví své 20. narozeniny speciální tour


Heavy / power metalové trio RAGE se na podzim vydá na cesty, aby formou speciální  BLACK IN MIND 20TH ANNIVERSARY TOUR oslavilo 20. výročí alba „Black In Mind“, které bylo vydáno v roce 1995. Kromě těch největších hitů na pódiu zazní samozřejmě písně z oslavovaného alba.

Novinkou tohoto turné je nová sestava kapely. Na začátek letošního roku se metalovým světem nesly zvěsti, že Peter „Peavy“ Wagner a Victor Smolski končí spolupráci. Překvapivá novinka se potvrdila ve chvíli, kdy si Victor sestavil vlastní kapelu. Bubeník André Hilgers také opustil své místo za bicími a v tu chvíli si všichni mysleli, že se RAGE nadobro rozpadne. Peavy však všechny vytrvale přesvědčoval o tom, že se kapela udrží – a slovo dodržel. V nové sestavě je tedy stávající člen Peter „Peavy“ Wagner, kytarista  Marcos Rodriguez a bubeník Vassilios „Lucky“ Maniatopoulos.

Spolu s RAGE vystoupí další dvě kapely. První z nich je švýcarská formace MAXXWELL, která hraje velmi příjemný hard rock. Svým stylem připomíná tvorbu Marka Tremontiho a Alter Bridge.  Další kapelou, která doprovodí hlavní hvězdu, je EMERALD SUN. Řecká  banda zahraje skvělý power metal. Máme určitě na co těšit!

Rage nemine ani Českou Republiku, kde odehraje 12. prosince v OSTRAVĚ, Music Club Barrák.

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace