Přejít na menu Přejít na obsah

Rozšiřte na jaře své bicí – ceny činelů Zildjian padají!


Správný hráč na bicí vždy rád zkouší nové činely, díky kterým může doplnit svou sestavu o nové druhy zvuků a rozšířit tak své možnosti. Udělejte si radost a doplňte svoje bicí o pořádné činely značky Zildjian.

Různé průměry, různý zvuk

Každý z nich má naprosto jedinečný zvuk a nedá se ničím nahradit. Jejich kvalita je fascinující. Melodický průběh a jasný nástup zaručují dokonalý dojem při kombinaci s téměř každým stylem. Díky úpravě povrchu Traditional mají středně jasný středový zvuk, který spolu se středně dlouhým sustainem vytváří fenomenální kompozici. Jsou vyráběny ze slitiny B12.

A co je na tom nejlepší? Výprodejové ceny

Jaro je roční období, které by mělo být plné nových zvuků a melodií. To stejné platí i pro vaše bicí a pořádné nové činely Zildjian by vám jistě chyběly. Využijte proto akčních slevových nabídek v hodnotě až několik desítek procent a udělejte si radost. Jako speciální bonus pro velké fanoušky je tu akční set ZILDJIAN ZHT pro box set 390, který obsahuje 4 činely různých průměrů.

Vyladěná hra

Výsledkem bude vyladěná hra obohacená o zcela nové zvuky, které posunou každou skladbou ještě o stupeň výš. A to právě díky kvalitnímu vybavení.

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace