Přejít na menu Přejít na obsah

Soutěž o 3x2 vstupenky na JamRock! -UKONČENO

6. 6. 2014

Redakce Soutěže

Hudební Scéna si pro vás ve spolupráci s JamRockem připravila soutěž o 6 lístků na tuto akci, která se koná již tento měsíc od 19.6. do 21.6. 2014. JamRock je jeden z mála festivalů, kterému nepoklesl počet diváků, což lze v současnosti u vícedenních festivalů brát jako veliký úspěch.  To jen dokazuje, že JamRock má opravdu co nabídnout.

My jsme si pro vás tedy připravili soutěž o 3x2 vstupenky na tuto parádní akcičku. Jediné, co pro to musíte udělat, je poslat do 12.6. na soutez@hudebni-scena.cz správnou odpověď na naší soutěžní otázku a likenout naší Facebook stránku.

Soutěžní otázka:

Jednou z mnoha zahraničních interpretů, kteří zahrají tento rok na Jamrocku, je hardrocková kapela Scorpion Child, který rok vznikla?

A) 2006

B) 2008

C) 2013

Správné odpovědi na soutěžní otázku, spolu se svým jménem a jménem vašeho doprovodu zasílejte do 12.6. na soutez@hudebni-scena.cz. Pak likněte naší Facebook page a možná právě vy pojedete zdarma na JamRock 2014!

Výhercemi soutěže se stávají:

Jakub Matouš
Petr Novotný
 
Marie Dykastová
Jan Dykast
 

Jan Pitterle
Miroslav Pásler

Gratulujeme!

 

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace