Přejít na menu Přejít na obsah

Technika: sluchátka pro sport jako dělaná?


Milujete pohyb v přírodě? Nedokážete se obejít bez pravidelné dávky silového tréninku v posilovně? Sbíráte na oválu jeden rekord za druhým? Pokud vás k vyšším výkonům motivuje hudba, mohla by vás zaujmout řada sluchátek ActionFit, se kterou přichází na trh značka Philips. Jsou lehká a pohodlná, vydávají dunivý zvuk a při pohybu sedí na uších jako ulitá.              

Dávno už je pryč doba, kdy jste před sportováním museli odložit MP3 přehrávač a o příjemné hudbě, která by vás hnala k lepším výsledkům pouze snít. Řada sportovních sluchátek ActionFit od Philips vás nebude omezovat! Ba právě naopak. Tato pestrobarevná a designově vyladěná sluchátka bezpečně sedí na uších, jsou odolná vůči potu i dešťové vodě a navíc si sami můžete vybrat, jak je chcete nosit.

Řada Philips ActionFit vám nabízí tyto varianty:

1.     Sluchátka na uši: model Philips SHQ5200 je vyvinut pro ty nejnáročnější sportovce. I přes to, že jde na první pohled o robustní sluchátka, váží pouhých 99 gramů. Náušníky jsou navíc odnímatelné a je možné je prát, což se vám rozhodně bude hodit! Z hlavy nekloužou, vydávají dunivý zvuk a přitom díky otevřené akustice netlumí okolí. Vždy tak víte, co se kolem vás děje. 

                       

Základní vlastnosti sluchátek SHQ5200: 18 – 21.000 Hz (frekvenční rozsah), 101 dB (citlivost), 40 mW (maximální příkon), 32 ohmů (impedance), 40 mm (vinutí reproduktorů).

2.     Sluchátka s obloukem za krk: Philips SHQ4200 jsou vybavena flexibilním obloukem na krk, který se přizpůsobí vašim konturám a ideálně tak sednou. Váží neuvěřitelných 8 gramů, díky čemuž se může snadno stát, že zapomene, že je vůbec máte. To vám ale připomene intenzivní zvuk s výjimečným podáním basů. Sluchátka jsou omyvatelná a disponují dálkovým ovladačem a mikrofonem k řízení hudby i volání.

                   

Základní vlastnosti sluchátek SHQ4200: 15 - 22.000 Hz (frekvenční rozsah), 102 dB (citlivost), 20 mW (maximální příkon), 16 ohmů (impedance).

3.    Sluchátka do uší Philips SHQ1200: nejlevnější model z řady ActionFit je k dostání ve čtyřech barevných variantách – růžovo-šedá, fialovo-tyrkysová, červeno-černá a nabízí se i klasika v bílo-černém podání. Tato sluchátka prakticky nic neváží (4 gramy), disponují reflexním proužkem pro vyšší bezpečnost a reprodukují zvuk s mohutnými basy. V balení je i spona na kabely a ochranné pouzdro pro přenášení.                

Základní vlastnosti sluchátek SHQ1200: 20 – 20.000 Hz (frekvenční rozsah), 110 dB (citlivost), 10 mW (maximální příkon), 32 ohmů (impedance).

4.    Sluchátka s držákem za uši Philips SHQ3200: váží pouhých 8 gramů a jsou odolná proti vodě i potu. Díky patentovanému držáku, který lze nastavit, zaručují bezpečné nasazování. Jsou navíc doplněny o měkké silikonové náušníky, které jsou velmi pohodlné. Pokud s nimi vyrazíte běhat nebo na kolo, určitě vás potěší také reflexní proužek, kterým jsou potaženy. Součástí těchto sluchátek je zabudovaný dálkový ovladač.                                  

Základní vlastnosti sluchátek Philips SHQ3200: 15 – 22.000 Hz (frekvenční rozsah), 102 dB (citlivost), 20 mW (maximální příkon), 16 ohmů (impedance).

Všechna sluchátka z této řady jsou navíc vybavena vysoce odolným kabelem. Ten je pro vyšší pevnost potažen kevlarem, čímž jsou sluchátka chráněna před potrháním a prasknutím. Dokáží tak odolat i nástrahám, které vás mohou při akčním tréninku ohrozit.

Sluchátka Philips z řady ActionFit jsou navíc cenově velmi dostupná. Začínají přibližně na pětistovce a nejdražší model pořídíte již za 1200 Kč. Tak vzhůru do terénu!

 

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Jakub Konopka

2. 6. 2014

azhetse

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace