Přejít na menu Přejít na obsah

Terrana a Grapow v Kreysonu: Kapela se vrací se zahraničními posilami

1. 5. 2017

Pearl Novinky

Heavymetalová kapela Kreyson se dává dohromady ve velice silné sestavě. Za mikrofonem bude stát, stejně jako dřív, Láďa Křížek, který si k sobě vybral jednoho vynikajícího muzikanta vedle druhého. Největším překvapením je určitě účast hvězdného bubeníka Mika Terrany.

Kapela Kreyson natočila při této příležitosti představovací video ve filmovém stylu. Zveřejnila ho na svém Facebooku 28. 4. Zpěváka Láďu Křížka doplní renomovaní hudebníci, mnozí z nich mají za sebou hraní v nejedné známé zahraniční kapele či projektu. V Kreysonu se tak objeví kytaristé Michal Kůs (CZ) a Roland Grapow (DE), který svého času působil s Helloween. Na basu bude hrát George Rain (CZ) a za bicí usedne Mike Terrana (USA), kterého čeští fanoušci znají nejspíš především se spolupráce s Tarjou Turunen, Rage, Masterplan a ze sólových bubenických projektů. Terrana žije dlouhodobě v Evropě a se zmíněným Rolandem Grapowem také již spolupracoval.

Video - představení nové sestavy kapely Kreyson

K Terranovi a Česku se váže ještě jedna zajímavost - v roce 2010 dosáhl Terrana právě na festivalu Masters Of Rock světového rekordu, kdy odehrál na bicí tři koncertní sety (K2, Axel Rudi Pell, Tarja) a poté ještě předvedl půlhdinové bubenické sólo. Dohromady to dalo tři hodiny a 41 minut čistého času.

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace