Přejít na menu Přejít na obsah

Tomorrowland 2015 představuje první hvězná jména a velkou novinku


Jeden z největších a nejhvězdněji obsazených festivalů planety, se uskuteční již tradičně v belgickém De Schorre (Boom) 24.7.2015 - 26.7.2015 a první informace opět potvrzují, že půjde o pořádné prázdninové mejdlo.

 

Festival každoročně navštíví desetitisíce lidí celé planety, které sem táhne nejen jeho poutavé až pohádkové prostředí, tvořené dokonalými kulisami, ale především hvězdná plejáda DJs. Tomorrowland každoročně hostí přední světové jména elektronické hudební scény a ne jinak tomu bude i letos, kdy se fandové všech žánrů elektronické muziky mají opravdu na co těšit.

No uznejte sami první jména jako Carl Cox, Richie Hawtin, Dave Clarke, Sven Väth, Tiësto, Armin van Buuren, David Guetta, Avicii, Alesso, Axwell, S.Ingrosso, Hardwell a mnozí další, kteří budou postupně přibívat, to už se rýsuje jako nadstandartní line-up. Nicméně i cena zakoupeného lístků je exkluzivní záležitostí a pohybuje se v rozmezí 262,5 - 482 (VIP) €.

Novinku pro letošní rok přináší německá legenda Sven Väth. tento nestárnoucí šílenec představí publiku svou ,,Only vinyl stage”. A jak již samotný název napovídá, půjde o místo, kde vystoupí DJs, kteří v dnešní době ještě dokáží prezentovat své umění pomocí vinylu. Takže palec nahoru, toto je opravdu místo, kde se ukáže, co kdo dokáže.

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace