Přejít na menu Přejít na obsah

Top 10 nejbizarnějších převleků Lady GaGa


Zpěvačka Lady Gaga je známá spíše za svou výstřednost v módě než za její hudbu. Šokovat. To je nejspíš její hlavní životní motto. Takto si ji zapamatují i starší lidé, kteří o ní slyší v televizi. Její hity jsou sice známé po celém světě, ale je tomu tak hlavně kvůli osobnosti a nikoli kvůli písním. Jste-li populární osoba, vaše díla budou vždy známé a u většiny oblíbené.

10.  Vystupování na Video Music Awards 2009

Potřísnit se krví. Asi nejjednodušší možnost, jak udělat své oblečení šokující. K tomu pár grimas, aby fanoušci odešli s pocitem, že viděli velkou show a úkol je splněn. Dříve nebo později by se tento nápad musel vyčerpat. Bylo to jen otázkou času. Dle mého názoru však postrádá hlubší význam, chybí tady opravdová originalita.

 

9.  Vystoupení na Marc Jacobs fashion show v New York

Náboženství – nejlepší způsob, jak na sebe upozornit. Každý má jiný názor na náboženství, ale chci vidět výraz křesťana na tento převlek. Zesměšnit nějakou postavu je jednoduché a efektivní. Chodit jako Panna Maria – to rozhodně zaujme křesťanskou populaci. Obzvlášť, pokud jsou šaty červené až skoro průhledné. Vidíte v tomto námětu originalitu? Já ne.

 

8. Červený koberec Grammy 2010

Lady Gaga jako Miss vesmíru. Šaty s plno kruhy a v ruce drží ježka z klece, který má možná symbolizovat Slunce. Nápad velmi dobrý. Ale šokující?  V moderní módě to není nic neobvyklého. A nezachrání to ani zpěvaččina specialita – šaty jsou určitým způsobem průhledné.

 

7. Vystoupení

Přiletěla na podium s osmi větráky nad hlavou. Toto si už zaslouží ocenění za originalitu. Ale i u módních návrhářů uvidím více šílenosti než u Lady Gagy, která je výstředností proslulá. Možná to mělo symbolizovat UFO, ale ten pravý poprask to nezpůsobilo.

 

6. Charitativní galavečer v New Yorku (2010)

Perlová dáma nebo krásná mlynářka. Tento převlek ohromí díky jeho originalitě a možná i kráse. Není to nic, co by bylo ošklivé a mělo nahánět hrůzu.  Čistá bílá a perly. Po měsíci ale na něj většina zapomene. Krása pomíjí a s ní i vzpomínka na ni.

5. Odchod z hotelu

Hodně dobrý nápad udělat ze sebe ducha. Potkat takto Lady Gagu ve tmě, tak se hodně leknu. Přesto však halloweenské převleky si někteří z nás vytváří každý rok. Navíc duch je hodně ohraný převlek.

 

4. Odchod z hotelu v Berlíně

Kudlanka nábožná nebo postava ze Star Wars? Ať už to je cokoli, Lady Gaga skutečně dostála své pověsti. Mít gigantickou masku na hlavě se jen tak nevidí a u známé osobnosti už vůbec ne. Kdo by se taky chtěl trestat tímto oblečkem? Přesto to vypadá, že při vymýšlení převleku byl její tým hodně zoufalý. Nápad dobrý, ale provedení nic moc.

 

3. Jingle Bell Ball

Tento převlek Lady Gaga si budu pamatovat navěky (a myslím, že nejsem jediná). Originální, šokující a tematické. Přesto však nechápu, proč má jasně zářivé vlasy podobné vodníkovi. Když chce být vánočním stromečkem, má si vybrat jiný odstín zelené. A to samé platí u červených šatů – myslím, že by byly lepší v odstínu hnědé nebo zelené.

 

2. Udílení cen MTV Video Music Awards 2010

Legendární masový oblek Lady Gaga. Ten si všichni pamatují, i když to jsou čtyři roky. Je to něco, co by nikdo nečekal. Ať už chtěla ztvárnit pravěkou ženu nebo oběť predátora, provedení se povedlo. Jediné mínus možná modrým konečkům – taková barva vlasů v pravěku nebyla.

 

1. MTV Video Music Awards 2011

Masový převlek si mnozí s Lady budou pamatovat celý život, avšak nic nevyrovná tomu, když žena přijde za muže, a hlavně tak přesvědčivě. Je to dokonalé maskování a nikdo by ji nepoznal. Za toto rozhodně palec nahoru.

 

Co vy? Věříte, že Lady Gaga si skutečně zasluhuje svou pověst? Zaslouží si, aby byla známá za svůj tým, který pro ni převleky vymýšlí?

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace