Přejít na menu Přejít na obsah

Trancefusion Time to Say Goodbye je za námi


V sobotu 4. dubna měli fanoušci trancu možnost rozloučit se se značkou Trancefusion, která v České republice uspořádala nespočet skvělých párty. A ani tentokrát BTL Agency nezklamala perfektně zorganizovanou akcí se světovými DJs.

Celá akce trvala neuvěřitelných 14 hodin, tak se pojďmě podívat na momenty, které se na akci daly nejvíce ocenit.

Dveře Průmyslového paláce se otevřely úderem šesté hodiny a celou akci na hlavní stage rozjel český DJ Thomas Coastline spolu se slovenským Driftmoonem. Ve svém B2B setu zazněly tracky jako We´re All We Need od Above and Beyond také namixovali Reach the Sun od Beat Service. Zazářili i když namixovali novou skladbu od Cosmic Gate a Emmy Hewitt s názvem Going Home. Celý jejich set byl neuvěřitelně vyrovnaný a pohodový, tím jen dokázali, že si své místo na hlavní stagi rozhodně zasloužili.

Hodinu na to je vystřídali Kyau&Albert a Stoneface & Terminal pak Beat Service spolu Markem Sixmou a po nich následoval set „baleárské“ hudby Rogera Shaha a Pedra del Mar. V něm zaznělo Healsevile Sanctuary, Going Wrong od Armina, ale také Shahovy pecky jako Lost, Island, Perfect Love a Who Will Find me, které ho proslavily. Kdo má rád klasiky od Shaha, tak si to rozhodně užil.

Na patnáct minut se na stagi objevil Eller van Buuren, u kterého jsem nejvíce ocenila skladbu Zocalo od Armina.

Pak se za mixákem objevil Andy Moor a Lange, kteří překvapili skladbou Shelter od Dash Berlin nebo například Big Sky od Armina Van Buurena. Po půlnoci nazpívala na hlavní stagi vokalistka Susana známou Ramelii. V tu chvíli jsem je na chvíli opustila a zašla se podívat na druhou stage, kde to zrovna Kai Tracid rozjížděl s trackem od Prodigy Smack my Bitch up.

V pět hodin se na hlavní stagi objevil Sean Tys a Menno de Jong a zazněly tracky jako Da Doo Da Dah, pak Solicitude od Menno de Jong a Adama Ellise a také Trojan od Garetha Westona. Jako další je vystřídal Bryan Kearney, na kterého se těšila snad většina fanoušků, protože je v Čechách oblíbeným Djem, a v setu ho doplnil Sneijder. Namixovali tracky jako Proper Order, Next Level či Purity od Orkidei. Bohužel se Bryanovi udělalo špatně a tak opustil stage, protože nebyl schopný dále pokračovat.

Co se týče druhé stage, před čtvrtou na ní vystoupil The Thrillseekers a rozhodne nezklamal se tracky jako Autumn Tactics od Chicana a také svou skladbou Synaesthesia či Like They Used To, na které spolupracoval se Standerwickem.

Je třeba zmínit, že ani CZ/SK stage nezklamala, přestože se jednalo o méně známé DJs, jejich výkony nebyly o nic horší, proto byla škoda, že nedostali více prostoru a jejich stage byla zastrčená v rohu na chodbě.

Myslím, že celá akce se vydařila a to díky skvělým výkonům DJs, vhodným prostorům a působivým světelným efektům. Přestože se objevily i menší chyby, například párkrát zklamali zvukaři, celkově se dá party hodnostit jedině pozitivně.

redaktor: Jana Mahnigová

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace