Přejít na menu Přejít na obsah

Už jen dva týdny! Arakain s bratrskou formací Dymytry opět společně na jednom pódiu, a s novým playlistem


Právě tohle CD bude bonusem pro ty, kteří nebudou se zakoupením vstupenky na libovolný koncert podzimního turné dlouho otálet. Počet vstupenek, s bonusem v podobě nového CD ZDARMA, je stanoven na 2000 kusů.Přípravy na ARAKAIN DYMYTRY Tour, které startuje už 30. září v Holýšově, jsou u obou kapel momentálně v plném proudu.

Fanoušci se mohou těšit na zcela nový playlist. To platí jak u starších songů, tak i u aktuálních alb, Arakadabra a Agronaut, ze kterých zazní některé právě v premiéře. CD Arakain Dymytry Live bylo pořízeno během jarní části a fanouškům přináší záznam bouřlivé atmosféry. Je průřezem jednotlivých i společného setu. V současné chvíli jdou také do tisku společná trika, která obohatí nabídku obou kapel.
 
Připomeňme, že vstupenky s CD zdarma je možné zakoupit v předprodejních sítích Ticketportal, Ticket Art, Arakain e-shopu i lokálních předprodejích. CD fanoušci obdrží oproti vstupence při vstupu na koncert.Speciálním hostem turné bude mladá ostravská formace Absolut Deafers. Generálním partnerem turné je Hanácká vodka, oficiální pivo tour je Radegast.
Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace