Přejít na menu Přejít na obsah

Václav Noid Bárta pořádá vánoční koncerty v Hudebním divadle Karlín

25. 9. 2016

Pearl Novinky

Václav Noid Bárta po jarních úspěšných koncertech s podtitulem Jedinej krok pořádá další dva sólové koncerty v Hudebním divadle Karlín v Praze, tentokrát s podtitulem Jedinej krok vánoční. Název odkazuje na jeho aktuální desku, ale také na to, že se koncerty budou konat na začátku adventu - 28. a 29. listopadu. Václava při koncertch podpoří dětský sbor a doprovodná kapela, jako hosté vystoupí Ilona Csáková a Ondřej Brzobohatý Gregor.

Václav Noid Bárta vydal loni na podzim sólové CD Jedinej krok, které spojuje inspiraci všemi možnými hudebními směry, se kterými se za svého života potkal - pop, rock, muzikál, vážná hudba, ale třeba také funky. Své rockové kořeny nezapře, jeho tvorba je však nyní o něco klidnější, vyzrálejší a prokomponovanější než v době, kdy ještě před dvacítkou vstoupil do hudebního světa. Téměř všechny své skladby si píše sám, na textech se podílejí renomovaní textaři jako Tomáš Belko, Gabriela Osvaldová či jeho otec Václav Bárta st.

S těmito písněmi a některými svými staršími skladbami či skladbami z muzikálů, ve kterých vystupoval, se Václav Noid Bárta na jaře vydal do čtyř českých měst (Plzeň, České Budějovice, Brno, Ostrava). Na podzim přichází na řadu Praha - a koncerty to budou vskutku speciální. Vzhledem k počínající době adventní se bude jednat o vánoční koncerty, jak prozradil Václav Noid Bárta pro Hudební scénu: "Bude s námi zpívat dětský sbor a dirigovat kapelu bude můj bratranec Dalibor Bárta." V programu dále vystoupí Václavův dlouholetý kamarád a kolega z Hudebního divadla Karlín Ondřej Brzobohatý Gregor a Ilona Csáková, se kterou Václav také již dříve opakovaně spolupracoval.

Vstupenky seženete již nyní na ticket-art.cz.

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace