Přejít na menu Přejít na obsah

Vandit Night: Párty, která přivedla legendárního Paul Van Dyka do Prahy

15. 12. 2014

Redakce Reporty

Citadela a Trancefusion spojily síly , aby 12. prosince v Praze uspořádaly ve Foru Karlín party, která jistě nedá mnohým zapomenout. V rámci této události vystoupil nejen proslulý Paul Van Dyk, ale i další světoznámí Djs jako například Ben Nicky, Jordan Suckley, Maarten de Jong, Woody van Eyden a další. To, že se jednalo o vydařenou akci, bylo poznat podle nadšeného a roztančeného publika po celou dobu párty.

Dveře Fóra se otevřeli s úderem dvacáté  a již o hodinu později celou událost zahájil český Dj Thomas Coastline. Příjemně naladil publikum na celou akci a po něm se u mixáku předvedl německý Dj Stefan Dabruck. Po něm vystoupil Michael Burian a to už se sál začal pěkně zaplňovat. Blížilo se k půlnoci a lidé se těšili na britského Dj a producenta Jordana Suckleyho.

Nicméně před jedenáctou se dostavilo menší zklamání v podobě zprávy, že Jordanovo letadlo mělo zpoždění a tím pádem se na pódiu objeví o něco déle. Proto ho přibližně na dvacet až třicet minut zastoupil Chris Bekker.

Když se konečně Jordan dostal do Fóra, tak to stálo za to, a lidé si jeho hudby opravdu užívali. Zahrál například skvělý track Vanilla, na kterém pracoval společně se Simonem Pattersonem. Také pustil svou skladbu Contaminated a Elation. Bylo vidět, že si svou hodinu za mixákem stejně jako diváci užívá.

Po půlnoci ho přišel vystřídat Woody van Eyden, nizozemský DJ a producent, jehož kariéra začala již v 70. letech. Ten divákům namixoval legendární hit In and Out of Love od Armina van Buurena. Dav ale šílel nejvíc, když zahrál track The Reason od Alexa Morpha. Myslím, že ti, kteří se nejvíce těšili na hlavního DJ večera, Paul van Dyka, rozhodně nebyli zklamáni ani výkonem, který předvedl Woody van Eyden.

Po jedné hodině raní se tedy konečně na stagi objevil headliner akce, Paul van Dyk. Tento slavný německý Dj ve svém tříhodinovém setu zahrál legendární hity jako For an Angel, I Don´t Deserve You, Let Go. Publikum bylo jeho výkonem u vytržení, zvláště když zazněl track New York City Lights. Zahrál i novou skladbu Guardian, na které spolupracoval s Aly and Filou a vokalistkou Sue McLaren. Všichni diváci si jeho set maximálně užívali a když měl opustit stage, chtěli další a další skladby. PvD se nakonec rozloučil svým trackem Time of Our Lives.

Po čtvrté hodině se na stagi objevil nizozemský Dj Maarten de Jong. Jeho čas na akci byl ale bohužel kratší, díky zpoždění, které nastalo kvůli zpožděnému letu Jordana Suckleyho. V pět hodin ho vystřídal Ben Nicky, který to pořádně rozjel. Zazněli pecky jako This Is What It Feels Like od Armina van Buurena či Concrete Angel od Garetha Emeryho. Dalším trhákem, který ačkoli bylo ráno, pořádně roztančil fanoušky trancu byl Big Sky od Johna O´Callaghana.

Je důležité zmínit, že Fórum Karlím poskytlo této akci vhodné prostory. Dohromady s výkony Djs, perfektní osvětlením a ozvučení si myslím, že celá akce byla velkým úspěchem a není ji co vytknout. Teď už se můžeme jenom těšit na Trancefusion Time to Say Goodbye, která proběhne na jaře 2015.

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace