Přejít na menu Přejít na obsah

VOTVÍRÁK – letos opět plně nabité oficiální zahájení festivalové sezóny

14. 5. 2017

Redakce Novinky

Tři pódia, NONSTOP taneční zóna, spousta muziky, zábavy, pití i jídla na vás čeká 16. aţ 18. 6. 2017 na letišti v Milovicích. Otevřete s námi festivalovou sezonu a přijeďte oslavit největší svátek hudby na festival Votvírák.

„Několik ročníků festivalu Votvírák bylo vyprodáno, zajistěte si letos svoje klubové karty včas! Navíc VIP a Kombi klubové karty jsou v prodeji pouze v omezeném množství a velmi rychle mizí.“ radí pořadatelé.

A že i jedenáctý ročník festivalu Votvírák bude stát za to, dokazuje dosud odhalená část programu. K těm nejlepším tuzemským a slovenským interpretům se připojil Pavol Habera & Team, na Votvíráku je poprvé! A na koho se můžeme tešit dál? Vystoupí třeba Mandrage, Rybičky 48, No Name, Iné Kafe, Katapult, Jaroslav Uhlíř, Miro Žbirka, Xindl X, Wohnout, Visací Zámek, Voxel, Škwor, Cocoman, Harlej, Ewa Farna, Dymytry, Abraxas, Alkehol, Vilda Čok, Krucipüsk, Prago Union, Blakkwood Records showcase, H16, Sodoma Gomora, Smack a mnoho dalších.

Klubové karty zakoupíte prostřednictvím festivalového webu www.votvirak.cz a také v předprodejní síti společnosti Ticketstream. Více informací o jednotlivých prodejních místech najdete v sekci vstup na festival

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace