Přejít na menu Přejít na obsah

Zemřel spoluzakladatel AC/DC Malcolm Young

18. 11. 2017

Pearl Novinky

Ve věku 64 let zemřel po dlouhé vážné nemoci kytarista a zakládající člen australské hardrockové kapely AC/DC Malcolm Young. Kapela vydala následující prohlášení, ve kterém hovoří o Youngově uměleckém přínosu hudebnímu světu i o možnosti, kde mohou fanoušci kondolovat, či o aktuálních přáních rodiny:

"S nejhlubším zármutkem vám oznamujeme, že zemřel Malcolm Young, milovaný manžel, otec, dědeček a bratr. Malcolm trpěl v posledních několika letech demencí a zemřel poklidně obklopen svou rodinou.

Malcolm byl známý svými hudebními schopnostmi autora písní, kytaristy, výkonného koncertního umělce, producenta a vizionáře, který inspiroval mnoho lidí. Od samého začátku věděl, čeho chce dosáhnout, a společně se svým mladším bratrem se postavili na světová pódia a na každém koncertě ze sebe vydali všechno. Nikdy by své fanoušky neošidili.

Po Malcolmovi zůstala jeho milující žena Linda, děti Cara a Ross, zeť Josh, tři vnoučata, sestra a bratr.

Děkujeme všem za vaši obrovskou podporu a srdečné kondolence. Rodina vás prosí, abyste respektovali jejich soukromí v tomto truchlivém období, kdy mají zlomené srdce.

Vy, kdo byste si přáli zaslat rodině kondolenci, prosím navštivte webové stránky Sydney Morning Herald Malcolm Young Memorial, která bude k dispozici od příštího týdne.

Rodina by si přála, abyste místo květin zasílali příspěvky charitativní organizaci The Salvation Army."

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace