Přejít na menu Přejít na obsah

Novinky

Ve čtvrtek 31. srpna odstartuje první ze série koncertů letošního, již pátého ročníku Ekompilace.

30. 8. 2017

Redakce

Akce, která má za úkol formou koncertních odpolední ještě více motivovat veřejnost k třídění odpadu a tím i k ohleduplnějšímu přístupu k našemu životnímu prostředí, si každý rok přizve dva hudební patrony. Letos to budou skvělí Wohnout (Wohnout se turné Ekompilace účastní již podruhé, v roce 2013 byli hosty prvního ročníku) a stále populárnější písničkář Thom Artway s kapelou.

Bluefest - prvním potvrzeným umělcem je Kenny Neal

30. 8. 2017

Redakce

I v letošním roce se fanoušci dobré bluesové hudby mohou těšit na Blue Fest. Tento svátek bluesové hudby se začíná stávat pražskou tradicí. Agentuře Liver Music se daří tento festival pořádat již počtvrté. Letos se Blue Fest uskuteční 22. října v pražském Lucerna Music Baru.

Lanugo představí ve čtvrtek 31.8. v klubu Jazz Dock nové skladby z připravovaného EP

29. 8. 2017

Redakce

LANUGO, jedna z nejochmýřenějších kapel české nezávislé scény, vydalo před létem nový singl Rosetta, skladbu o tom, jak nám vybitý baterky někdy nedovolí opustit klid a bezpečí naší komety, přestože bychom rádi do vesmíru. Poslední srpnový den se skupina vrací do svého domovského klubu Jazz Dock, kde společně s Rosettou představí zbrusu nové písničky, které v těchto dnech vznikají pro vánoční EP.

Freddiem na jeden den: Narozeniny Freddieho Mercuryho v Hard Rock Café

28. 8. 2017

Pearl

Síť podniků Hard Rock Cafe oslaví v úterý 5. září nedožité 71. narozeniny zpěváka Freddieho Mercuryho. V rámci celodenní akce s názvem Freddie For A Day (Freddiem na jeden den) čeká návštěvníky pražského Hard Rock Cafe spousta zábavy a večer pak především koncert skupiny QUEENIE. Prostřednictvím této každoroční oslavy života legendárního zpěváka budou vybrány finanční prostředky pro nadaci Mercury Phoenix Trust a zvýší se všeobecné povědomí o boji proti AIDS a HIV. 

Michael Patrick Kelly: Requiem jsem napsal pro všechny umělce, kteří zemřeli předčasně

22. 8. 2017

Pearl

19. 8. vystoupil na Happy Faces Festivalu v Sedmihorkách u Turnova Michael Patrick Kelly. Znali jsme ho jako frontmana Kelly Family, dnes je však sólovým hudebníkem, který ve své tvorbě spojuje pop, rock, folk a občas i jiné vlivy. Nedávno vydal nové album iD, z nějž představil nemálo i českému publiku. Vybraným médiím poskytl těsně před koncertem rozhovor, ve kterém se rozpovídal jak o desce samotné, písních a okolnostech jejich vzniku, ale i o některých jiných záležitostech, které se ho týkají. V prosinci oslaví čtyřicáté narozeniny.

Britští Nothing But Thieves přijedou na podzim do Prahy

21. 8. 2017

Redakce

Britská alternativně rocková kapela Nothing But Thieves přijede na podzim do Prahy na svůj první samostatný koncert. V klubu Rock Café vystoupí 30. listopadu 2017 s chystaným albem Broken Machine. Na turné je doprovodí krajané The Xcerts a Airways. Vstupenky bude možné zakoupit od pátku 25. srpna na webu fource.cz, GoOut.cz a Ticketpro za 490 Kč.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace