Přejít na menu Přejít na obsah

Novinky

Paul McCartney: Po 12 letech opět v Praze

29. 3. 2016

Pearl

Do Prahy se po dvanácti letech chystá Paul McCartney, bývalý člen Beatles a legenda populární hudby. 16. června ho přivítá O2 arena. Jeho koncert má být průřezem jeho bohatou hudební kariérou.

Axl Rose na post zpěváka v AC/DC? A co na to fanoušci?

29. 3. 2016

Pearl

Již pár dnů se šušká po internetu, že na nadcházejících koncertech AC/DC by měl s kapelou vystoupit zpěvák Guns'N'Roses Axl Rose. Stálý zpěvák AC/DC Brian Johnson se potýká se sluchovými potížemi, lékaři mu zakazují koncertovat, aby nepřišel o sluch úplně. Je to pouze fáma, či skutečnost, se kterou můžeme počítat i pro pražský koncert 22. 5.?

Mandrage dorazí do Liberce se svým největším turné

25. 3. 2016

Nicola Bernard

Na své zatím největší a nejnákladnější turné vyráží populární kapela Mandrage. V rámci šestnácti koncertních zastávek, které podporují novinkové album Potmě jsou všechny kočky černý (Universal Music), dorazí v pátek 15. dubna do Liberce. Vystoupení v DK Liberec zahájí ve 20.30 hodin kapela Animé.

Rituály pokřtí svůj debut s Lety Mimo a ISUA

18. 3. 2016

Nicola Bernard

Kapela Rituály vydává svou debutovou desku s názvem „Vsaď na černou“, o jejíž produkci se postaral Yarda Helešic a Risto Sokolovski. Oficiální křest desky proběhne 13. dubna v Rock Café, kde společně s Rituály vystoupí pražští Lety Mimo, plzeňská skupina ISUA a další hosté. V dalších městech se objeví společně s Nicelandem nebo ukradenÝm ovocem.

Pablo Nouvelle se vrací do Prahy

15. 3. 2016

Nicola Bernard

Praha, 15. března – Švýcarský elektronický hudebník, jehož hvězda stále stoupá, se představí v intimním pražském klubu La Loca v úterý 29. března. Těšit se můžeme na jedinečné vokály, díky kterým je jeho tvorba charakteristická. Vstupenky jsou za 140 Kč k dostání na laloca.cz, goout.cz a smsticket.cz.

PLACEBO oslaví 20. let svého vzniku svým evropským turné. Koncert bude také v Praze

14. 3. 2016

Nicola Bernard

Londýnská formace, která patří ke špičce alternativní scény, letos slaví 20. výročí vydání svého debutového alba „placebo“  a vyráží na koncertní turné, které zahrnuje i českou republiku, kam se placebo vrátí po třech letech od svého posledního vyprodaného koncertu. PLACEBO na turné představí zásadní skladby své dvě desítky let trvající kariéry.  

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace