Přejít na menu Přejít na obsah

Novinky

Film Janis: Little Girl Blue už na podzim

10. 8. 2015

Pearl

Na podzim se připravuje dokumentární film Janis: Little Girl Blue, který připomene Janis Joplin. V režii Amy Berg uvidíme portrét legendární bluesmanky a průkopnice ženského rockového zpívání, kterou v 27 letech dostihl její divoký život. Janis namluví zpěvačka Cat Power.

Evanescence: změna na postu kytaristy a koncerty v USA

9. 8. 2015

Pearl

Kapela Evanescence se vrací po tříleté pauze, během které zpěvačka Amy Lee porodila syna Jacka. Návrat ohlásili již v červenci, nyní přicházejí s další novinkou: z postu kytaristy odchází Terry Balsamo, novou posilou kapely bude kytaristka Jen Majura z německé folkmetalové kapely Equilibrium.

Everything Everything přivezou svou žhavou novinku

5. 8. 2015

Redakce

Z Manchesteru vzešlo mnoho vynikajících kapel a Everything Everything jsou jednou z nich. V červnu vydali své nové album Get To Heaven, se kterým přijedou i do Prahy. Neotřelý a drzý mix všeho, co v současné hudbě rezonuje od rocku přes funky až po elektroniku si můžete plnými doušky vychutnat 3. prosince v Paláci Akropolis. Vstupenky budou k dostání od 6.8. v 10:00 na GoOut.cz a Ticketpro.

Putovní festival Lollapalooza láká do Berlína na Muse a očekává rekordní návštěvnost

5. 8. 2015

Redakce

Historicky první zastávka amerického festivalu Lollapalooza v Evropě proběhne 12. a 13. září v Berlíně na letišti Tempelhof, které je návštěvníkům dobře známé coby dřívější místo konání Berlin Festivalu. Skvělý program, který čítá okolo padesáti vystupujících, včetně hvězd jako Muse nebo Macklemore & Ryan Lewis, by v mnoha případech vyprodal několik samostatných koncertů.

Hudební festival Hrady CZ se po Kunětické hoře představí na Švihově

31. 7. 2015

Redakce

Hudební festival Hrady CZ se po Kunětické hoře představí 31. července a 1. srpna na Švihově. Festival letos u příležitosti 11. ročníku svým návštěvníkům nabízí rozšířený páteční program s šesti koncerty a po loňských ohlasech také opět komfortní stanování ve VIP Hradních kempech, organizátoři lákají také na rozšířený program pro děti. Páteční program zahájí v 18 hodin koncert kapely Wohnout.

POWERWOLF představí nové album také v Praze!

31. 7. 2015

Redakce

Po velmi úspěšné show na festivalu Masters Of Rock, kde zaznělo poprvé prvních pár skladeb z nového alba „Blessed and Possessed“ máte možnost tuto skvělou show a to již s větším počtem nových skladeb shlédnout také v bezprostřední blízkosti v pražském klubu MeetFactory. POWERWOLF si pro vás připravili novou scénu se speciálními efekty a hlavně výbušnou energii, se kterou podají koncert poslední čerstvě vydané desky.

Kopriklani a Arkona zamíří do Česka

31. 7. 2015

Redakce

Nové album finských velikánů folkové muziky spatřilo světlo světa v květnu tohoto roku. V listopadu kapela míří do Česka, aby svým věrným fanouškům předvedla novou desku „Noita“.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace