Přejít na menu Přejít na obsah

Novinky

Euforická vlna Rock for People zasáhne i Plzeň – s evropskými hvězdami i publikem

10. 6. 2015

Redakce

Kapely z dvaceti evropských států a tisíce návštěvníků z  ČR a zahraničí. Taková je měsíc před začátkem bilance festivalu Rock for People Europe, který jako součást programu Evropského hlavního města kultury v Plzni už 3. července naváže na jeho veleúspěšnou hradeckou edici. Srdcem festivalu se stane Kreativní zóna DEPO2015 a přilehlý břeh Radbuzy. Návštěvníci si budou moci vybírat z pestrého evropského hudebního menu o zhruba 70 položkách, k dispozici jim bude jedna obří venkovní stage a další dvě vnitřní.

Kings of Leon předvedou, co umí na Szigetu 2015

10. 6. 2015

Redakce

Vypadá to, že Sziget letos opět nabídne jeden z nejlepších line-upů tohoto léta. Po hvězdách jako Robbie Williams, Florence and the Machine, Alt-J, Avicii, Ellie Goulding, The Script, Foals, Interpol přibyla dnes také americká čtveřice Kings of Leon! Festivalový koncert amerických rockerů 15. srpna v Budapešti bude jednou z mála příležitostí, kdy ji mohou evropští fanoušci v létě slyšet

Co spolu kují Richie Sambora a Orianthi?

28. 5. 2015

Pearl

Kytarista Richie Sambora, jehož jméno je neodmyslitelně spojeno s kapelou Bon Jovi, si dává od roku 2013 pauzu od kapely a kromě trávení více času s rodinou připravuje i další sólové studiové album. O natáčení ve studiu mluví na sociální síti také australská kytaristka Orianthi Panagaris. Ti dva spolu od té doby, co Richie nehraje s Bon Jovi, bezpočtukrát vystupovali, a to, že mají k sobě blízko i jako muž a žena, je vidět na mnohých fotkách, např. na těch z festivalu Coachella.

Kapela zakázanÝ ovoce slaví 10 let na scéně

26. 5. 2015

Redakce

Oslava začala uvedením 10. oficiálního videoklipu kapely “Zastávka na znamení”. Videoklip pojednává o tom, co se děje každý den na silnicích. Zahráli si v něm i známí čeští herci Jaromír Nosek a Klára Jandová. Oslava bude pokračovat letními festivaly a završí ji podzimní turné, které začne 10.10.2015 a bude mít přesně 10 zastávek.

Eurovizi vyhrál Måns Zelmerlöw ze Švédska

24. 5. 2015

Pearl

23. 5. se ve vídeňské Stadthalle konalo velké finále jubilejního 60. ročníku hudební soutěže Eurovision Song Contest s podtitulem Building Bridges (Stavíme mosty). Soutěž vyhrál Švéd Måns Zelmerlöw s písní Heroes. Čeští reprezentanti Marta Jandová a Václav Noid Bárta se do finále nedostali.  

Patricia Kelly v červnu v ČR: Setlist vybrali fanoušci

23. 5. 2015

Pearl

Vypadalo to, že se Patricia Kelly letos bude věnovat především přípravě nového cédéčka, ale není tomu tak – irská zpěvačka z Kelly Family chystá na letošní rok také turné. V rámci tohoto turné navštíví po třech letech také Českou republiku: 26. 6. zahraje v Praze a 27. 6. v Olomouci. Olomoucký koncert bude zároveň prvním kellyovským open-air koncertem u nás. Vstupenky seženete v síti eventim.cz.

Předprodej na prosincový Magnetic Festival zahájen

22. 5. 2015

Redakce

Zimní edice největšího tanečního indoor festivalu ve střední Evropě proběhne v pátek 18. prosince 2015. Dějištěm bude jako vždy hala PVA Expo v Letňanech, kam se jen pár dní před koncem roku sjedou světoví velikáni elektronické taneční hudby. Po nadmíru vydařené jarní edici s Nicky Romerem a DVBBS už se pomalu rýsují i první jména na prosinec.  

Red Bull Tour Bus a Rock for People roztančí tento týden Hradec i Olomouc

19. 5. 2015

Redakce

Rock for People přivítá první návštěvníky již za necelé tři týdny. Než se otevřou brány hradeckého Festivalparku, mohou si fanoušci festivalovou atmosféru vychutnat ve vybraných městech. Tuto středu 20. května totiž vyráží na silnice Red Bull Tour Bus v rámci Warm Up Tour. První zahřívací koncert se uskuteční v Hradci Králové, hned následující den 21. května se pak Tour Bus přesune do Olomouce.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace