Přejít na menu Přejít na obsah

Novinky

Votvírák se chce otevřít mladým talentům

19. 5. 2015

Redakce

Kromě známých a ostřílených jmen, která na festivalu Votvírák nesmí chybět dávají pořadatelé prostor i mladým talentovaným kapelám. Ke dvěma hlavním pódiím a tradiční Hip Hop stage přibude podium čtvrté s názvem HelpMusic Kiss Delta Stage.

Nova Rock zveřejnil časový rozpis

13. 5. 2015

Pearl

Festival Nova Rock (12.-14. 6., Nickelsdorf, Rakousko) konečně zná svůj časový rozpis. Dnes ho zveřejnil oficiální web novarock.at. Největším tahákem bude pravděpodobně vystoupení legendárních Mötley Crüe, kteří se na tomto turné loučí se svou bohatou koncertní kariérou.

Eurovize 2015: ukázka pódiové prezentace ČR

13. 5. 2015

Pearl

Naši reprezentanti v soutěži Eurovision Song Contest, Marta Jandová a Václav Noid Bárta, odcestovali včera 12. 5. do místa konání soutěže – do Vídně. Tam budou v následujících dnech probíhat zkoušky, tiskové konference a rozhovory pro média. Česká republika byla zařazena do 2. semifinále – s číslem 8 uzavírá jeho první polovinu. Přímý přenos semifinálového večera můžete sledovat 21. 5. ve 21:00 na ČT Art, finále 23. 5. také ve 21:00 na ČT Art.aké ve 21:00 na ČT Art.

Česko na Szigetu 2015 reprezentuje brněnská kapela Ghost of You

13. 5. 2015

Redakce

Vítězem soutěže Jednou trefou na Sziget se stala brněnské kapela Ghost of You. O možnost hrát na srpnovém festivalu Sziget 2015 ve společnosti kapel jako jsou Robbie Williams, Florence The Machine, Foals, Kasabian, Interpol, Alt-J či Limp Bizkit bojovaly na třech finálových koncertech kapely Vees (CZ), Fresh Out Of The Bus (SK) a Ghost of You (CZ).

Areál Votvíráku by se měl pro letošní ročník zlepšit

12. 5. 2015

Redakce

Po loňském vyprodaném ročníku pořadatelé festivalu nezůstávají v klidu a snaží se návštěvníkům poskytnout ještě lepší služby a komfort pobytu. Jednou ze zásadních změn je nově koncipovaná příjezdová cesta, která by měla zvýšit počet odbavených aut a významně zkrátit čekací doby při nájezdu na festival, navíc zvýšená kapacita parkoviště pojme ještě vice aut.

JamRock vás doveze k areálu speciálním koncertovým vlakem

12. 5. 2015

Redakce

Letos opravdu nabitý festival JamRock přidává i vlastní speciální vlak! Nejen že vás odveze z Pardubic a Hradce Králové přímo kilometr od areálu Jamrocku a zpět, ale nabídne i speciální a ve vlaku neobvyklý koncert. O kapele se v těchto dnech ještě jedná, protože celá věc je náročná a představuje zároveň i technickou lahůdku.

Open Air Musicfest Přeštěnice přpravuje festivalový karneval

6. 5. 2015

Redakce

Novinkou letošního ročníku OAMF Přeštěnice bude festivalový karneval, který organizátoři připravují společně s milevským Maškarním sdružením. Není tajemstvím, že se v nedalekém Milevsku koná každý rok velkolepý maškarní průvod, který drží oficiální český rekord v počtu masek.

Lucerna Music Bar přivítá hvězdné hiphopové bratry Rae Sremmund

5. 5. 2015

Redakce

Zavedená koncertní série Excelent Jukebox, přivážející talenty světové hudební scény si může udělat další pomyslný zářez na pažbě. Stále populárnější hvězdy současné hiphopové scény – duo Rae Sremmurd – se představí v rámci série 27.11.2015 v Lucerna Music Baru v Praze.  

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace