Přejít na menu Přejít na obsah

Soutěže

Soutěž o 2 vstupenky na Aerodrome Festival (Korn, Billy Talent, Bad Religion a další) - ukončeno

1. 6. 2016

Redakce

Již 15.června se bude v Praze pořádat další ročník úspěšného Aerodrome festivalu, který v minulých ročníchcích přitáhl takové jména jako je System Of a Down nebo Metallica. I tento ročník se rozrůstá o další atraktivní jména. Vedle dříve ohlášených Korn, Bring Me The Horizon a Billy Talent se návštěvníci dočkají také punkové smrště od kultovních Bad Religion a neméně energické show Zebrahead. Právě na tuto akci dnes hrajeme o dvě vstupenky.

Vyhrajte 2 vstupenky na festival Fingers Up! - ukončeno

14. 7. 2015

Jakub Konopka

Festival Fingers Up, který se uskuteční 7. - 8. srpna v Olomouckém kraji, vybočuje z řady a láká na nevšední program plný zážitků. Návštěvník si je užije ve čtyřech zónách, Art, Fashion, Gastro a Sport. Nebuďte pozadu a užijte si parádní akcí zdarma! U nás můžete vyhrát 2 vstupenky.  

Vyhrajte dva lístky na Selah Sue 7.12. v Praze - ukončeno

21. 11. 2014

Redakce

7. prosince se do Česka znovu vrátí soulová Selah Sue. Stejně jako před dvěma lety vystoupí v pražském klubu Roxy. Teprve pětadvacetiletá Selah již díky svému talentu spolupracovala například s CeeLo Greenem a uhranula dokonce Prince nebo Stevie Wondera.

Soutěž o 2x1 lístek na koncert Passengera v Praze - ukončeno

29. 9. 2014

Redakce

Již za dva týdny Českou Republiku poprvé navštíví britská hvězda na výsluní Passenger. Aby toho nebylo málo, jako předkapela mu bude hrát kanadské folkové trio THE ONCE. Jak tato kapela, tak Passenger navíc vydali tento rok nové album, z kteréhož budete moci slyšet většinu písní právě 16. října v SaSaZu.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace