Přejít na menu Přejít na obsah

Soutěže

Soutěž o 2x1 vstupenku na Aerodrome Festival - ukončeno

26. 6. 2014

Jakub Konopka

Již za necelé dva týdny rozehřmí Prahu legendární kapela Metallica, která s sebou přiveze neméně známé Alice In Chains (usa), Children of Bodom (fin) a Kvelertak (nor). My vám právě nabízíme 2 lístky na tento festival. Čtěte více pro info co musíte udělat, aby lístek byl právě váš!

Soutěž o 3x2 vstupenky na JamRock! -UKONČENO

6. 6. 2014

Redakce

Hudební Scéna si pro vás ve spolupráci s JamRockem připravila soutěž o 6 lístků na tuto akci, která se koná již tento měsíc od 19.6. do 21.6. 2014. JamRock je jeden z mála festivalů, kterému nepoklesl počet diváků, což lze v současnosti u vícedenních festivalů brát jako veliký úspěch.  To jen dokazuje, že JamRock má opravdu co nabídnout.

Soutěž o 2x 2 lístky na Holi Open Air, Praha 15.9. UKONČENO

21. 8. 2013

Redakce

Indie je svět plný kultury, svátků a hlavně oslav. Možná je to dáno tím, že v této zemi je mnoho různých náboženství, od muslimů až po křesťany. Mezi významné hinduistické svátky patří i Holi. Pro zážitek z atmosféry pravého Holi festivalu ale nemusíte cestovat až do daleké Indie, neboť velmi podobná akce se bude konat v polovině září v Praze.

Soutěž o vstupenky: Rock pro faunu - ukončeno

2. 6. 2013

Redakce

Letní kino Vrchotovy Janovice v sobotu 22.6. ožije hudbou a ne ledajakou! Poprvé se zde koná hudební koncert, který také podpoří dobrou věc. Výtěžek akce po odečtení nákladů bude totiž poukázán na účet Ochrany fauny České Republiky. A jaké kapely vás čekají? Jako hlavní tahoun večera je dozajisté nadějná kapela DEATH BY CHOCOLATE, dále zahraje legendární ROTOR a další.

SOUTĚŽ EXPEDICE PŘEŠTĚNICE ZAČÍNÁ - ukončeno

3. 4. 2013

Redakce

Open Air Musicfest Přeštěnice nedaleko Milevska, který se uskuteční ve dnech 11. - 13. července 2013 rozehrál soutěž pro kapely, které usilují vystoupit na tomto jihočeském festivalu. Celkem 123 hudebních skupin se přihlásilo do Expedice Přeštěnice. Fanoušci mohou pro své favority hlasovat v anketě na stránkách festivalu.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace