Přejít na menu Přejít na obsah

Tiskové Zprávy

Létofest ohlásil sedm zastávek s termíny na příští rok

31. 10. 2019

Pearl

Čím dál oblíbenější letní festival s příznačným názvem Létofest už můžeme s jistotou brát jako jednu ze stálic české festivalové scény. Již nyní jsou známé termíny, ve kterých příští rok přijede tento putovní festival třeba právě do vašeho krajského města.

Dnešní hudba je plná smutku a deprese, říkají organizátoři hudebních cen Vinyla, chystají koncerty a vzdělávací přednášky

4. 10. 2019

Redakce

Témata úzkosti a deprese do hudebního mainstreamu donedávna nepatřila, smutek byl vázaný jen na zlomená srdce. Jak je to dnes, kdy hudba už není tolik v područí nahrávacích společností? Tohle téma řeší přednáška respektovaných publicistů Karla Veselého a Miloše Hrocha, připravovaná pod hlavičkou hudebních cen Vinyla. Organizátoři cen dále plánují koncerty, vedle Prahy a Brna se chystají do Ostravy, Znojma, Českých Budějovic nebo Veselí nad Moravou.

V novém videoklipu Mig 21 k písni Hyjé řádí celá kapela

17. 9. 2019

Redakce

„Ještě žijem, ještě naděje jsou,“ zpívá Jiří Macháček v singlu Mig 21 s názvem Hyjé!, ke kterému byl čerstvě natočen videoklip. V něm nechybí zábavné záběry z minulosti, pověstná hravost kapely, a především drezura dřevěné židle v podání frontmana Jiřího Macháčka.

MONUMENT/UM Lenky Dusilové vydělalo téměř čtvrt milionu korun

3. 9. 2019

Redakce

V sobotu 24. srpna se odehrálo poslední ze čtyř benefičních představení zpěvačky Lenky Dusilové a VJ Aeldryna Monument/um. Závěr audiovizuální série, která měla za úkol přispět jak finančně, tak publicitou ohroženým architektonickým památkám, se uskutečnil v bývalé Dixově brusírně, nyní Fabrice Temný Důl v Horním Maršově.

Kapela Poletíme? připravuje největší samostatný koncert v Praze

1. 8. 2019

Redakce

Osmičlenná kapela pod vedením hudebníka a výtvarníka Rudolfa Brančovského poctivě objíždí řadu letních hudebních festivalů a připravuje se na vrchol jejich letošní koncertní sezóny. Tím bude jejich doposud největší samostatný koncert, který chystají na začátek září v Praze. Tímto koncertem završí svou dvanáctou koncertní sezónu v hlavním městě.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace