Přejít na menu Přejít na obsah

Tiskové Zprávy

Headhunterz support DJs

13. 8. 2014

Redakce

  DJ Kizzah je již od roku 2007 vycházející hvězdou slovenské i české hardstyle scény. Začínal ve tvrdších, oldschoolovějších polohách, aby se posléze přesunul k čím dál populárnějšímu nustyle. V současné době se věnuje i pořádání vlastních akcí, které návštěvníci opouštějí až v ranních hodinách a plni euforických pocitů!

TRANCEFUSION – THE LEGENDS uznamuje kompletní line-up

14. 7. 2014

Jakub Konopka

  11 světových jmen během jedné noci, 11 legend, které jsou stále aktivní na poli elektronické taneční hudby, 11 představitelů hudby, na které mnoho z nás vyrůstalo! K nim ještě přibyla nejvýraznější představitelka domácí české scény, aby celou tuto unikátní noc zahájila. Kdo tedy vystoupí na největší OLD SCHOOL akci, která se v ČR kdy konala?

Prahu zaplaví monumentální elektronika producenta Tycho!

26. 6. 2014

Jakub Konopka

Na tuto zprávu čekali všichni příznivci elektronické hudby! Do Prahy se v říjnu podívá americký producent Scott Hansen, který pod přezdívkou Tycho odehraje spolu s živou kapelou ambientně laděný techno set. Elektronická událost podzimu se odehraje ve čtvrtek 16. října v klubu Roxy. Vstupenky jsou k dostání v síti Ticketpro či facebookové aplikaci promotéra Fource Entertainment od pátku 27. června.  

MusicData připravuje akci pro návštěvníky Vysočina Festu 2014

14. 6. 2014

Jakub Konopka

Velký podíl na úspěchu každého festivalu, a to mi dáte jistě za pravdu, je zvuk. Multižánrový festival Vysočina fest i letos sáhl po tom nejlepším, co lze v této republice sehnat. I v tomto roce bude zvuk v režii firmy Rental Pro. Ta například nedávno zvučila a připravovala scénu pro úspěšný koncert Michala Davida na zimním stadionu v Třebíči ale i pro první evropský projev amerického prezidenta Baracka Obamy v Praze.

Koncert Kosheen 12.6. v Karlíně - časový line a poslední informace

9. 6. 2014

Jakub Konopka

Jž tento čtvrtek se uskuteční koncert miláčků českých fanoušků, bristkých Kosheen se supportem české skupiny Eddie Stoilow a dvou DJs s hudebníky. Forum Karlín je připraveno přivítat první návštěvníky, kteří zajisté ocení moderní design, perfektní akustické řešení prostoru a jeho velkou kapacitu. Přinášíme vám časový line up koncertu a poslední informace k akci.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace