Přejít na menu Přejít na obsah

Tiskové Zprávy

BORA BORA

13. 6. 2009

Redakce

Díky nadšení a věrnosti naších párty příznivců, partnerů a podporovatelů všeho druhu a po velkém úspěchu první květnové BORA BORA la terrasse, kterou navštívilo přes 2tis. lidí, Vás čeká druhá z letošní naplánované troj-edice ... BORA BORA - "Show kapitána Sparrowa"!!! ... opět se bude odehrávat na třech stagích clubu Duplex včetně venkovní terasy s chillout zónou..

Vogue - rezidentní noc Laydee Jane představí modely mladých návrhářů již tento pátek!

13. 6. 2009

Redakce

Na dalším vydání Vogue se uskuteční exkluzivní módní exhibice diplomových prací technické univerzity v Liberci, oboru textilního a oděvního návrhářství. Na Vogue poprvé vystoupí česká DJská legenda, kterou není třeba dale představovat - DJ Orbith (www.djorbith.com). Hlavní rezidentkou je půvabná světová DJka LayDee Jane a hlavním rezidentem český David Guetta - DJ Fcuk. Každý zde reprezentuje jinou část hudebního spektra.

POKRAČOVÁNÍ ČESKÉ TV ROCKPARÁDY - FAJN ROCK MUSIC

13. 6. 2009

Redakce

V červnovém pokračování se můžete těšit kromě postupujících klipů skupin SPLIT BEARING,  COWARD,  SEVEN a vítězného ARAKAINU i na šest soutěžních novinek od skupin: HARLEJ,  WOHNOUT,  LAURA A JEJÍ TYGŘI,  ENDLESS,  ANIMÉ  a  SPLEEN? .Jako exklusivní hosté přijali pozvání - JANA URIEL KRATOCHVÍLOVÁ a JIŘÍ GEORGE HRUBEŠ.

Moby klepe na dveře

13. 6. 2009

Redakce

 Jak už jsme v Magazínu informovali, holohlavý vegetarián z New Yorku Moby se po roce vrací s novou deskou. Album Wait For Me vydá na vlastní značce Little Idiot už 30. června. Ten den vyjde i v Čechách.

Příběh Švihadla

13. 6. 2009

Redakce

Skupina Švihadlo je tradiční jistotou všech festivalů, pročež není divu, že se letos představí i na letním O2 Sázavafestu v Kácově Tato formace připravila pro své příznivce dárek v podobě virtuálního DVD nazvaného Švihadlo Story.

Michal Pavlíček má napilno

3. 6. 2009

Redakce

Michal Pavlíček, který bude vzácným hostem letošního O2 Sázavafestu v Kácově, dokončuje své nové, několikrát odložené dvojalbum srdeční záležitosti, jak jsme již v Magazínu informovali. Vyjít by mělo v září. Kromě toho letos složil hudby k filmům Na půdě režiséra Jiřího Bárty, Stínu neutečeš režisérky Lenky Kny a Divnovlásky, Za zrcadlem (režie - Petr Slavík).

SOUNDCREAM * 5.6.2009

3. 6. 2009

Redakce

Na červnovém vydání noci Soundcream zde pro vás není připraven jeden, ani dva, ani tři, ale dokonce 5 Djů a to stále není všechno, máme přichystané hned 2 stage. Stále se vám to zdá málo? A co když vám ještě řekneme, že hlavním hostem bude skvělý australský Dj a producent, DJ SYDNEY? A to nejlepší nakonec, celou tuhle skvělou party budete mít zadarmo!!! DJ SYDNEY je nyní bookován do zemí z celého světa. Namátkou: Anglie, USA, Polsko, Spojené Arabské Emiráty, Brazílie, Austrálie, Španělsko, Egypt, Itálie, Chorvatsko, Gruzie apod.

Paměti Skyline

3. 6. 2009

Redakce

Skupina Skyline, která se představí na letošním O2 Sázavafestu v Kácově, píše na své internetové stránky své paměti. O poslední kapitolu se postaral její bubeník, jinak novinář Radek Bureš. Doplnil v ní rok 2008 a přidal tak další část s historkami a vzpomínkami, které by fanoušci neměli v jiném případě možnost se dozvědět.

100°C nahráli klip k písni One Time

3. 6. 2009

Redakce

Trashpopoví 100°C  z Mariánských Lázní natočili nový klip ke skladbě One Time a šokují v něm svým extrovertním projevem. Autorem je stejně jako u většiny předešlých videí baskytarista skupiny, režisér a audiovizuální tvůrce Ondřej „Mojjo" Urbanec. Na rozdíl od předešlých klipů 100°C není v nejnovějším videu ústřední děj. Urbanec vysvětluje..

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace