Přejít na menu Přejít na obsah

Tiskové Zprávy

Kudykam vyjde i jako kniha

3. 6. 2009

Redakce

Činohra se zpěvy Kudykam autorů Michala Horáčka a Petra Hapky spěje mílovými kroky k premiéře. Ta bude na jevišti Státní opery Praha 21. října. Ještě předtím se několik písní z ní představí v koncertní podobě na letním O2 Sázavafestu.

Petr Rezek přinese příjemné vzpomínání

28. 5. 2009

Redakce

Mladým návštěvníkům letošního O2 Sázavafestu bude pravděpodobně jméno zpěváka Petra Rezka vcelku neznámé. Ti starší si ovšem vzpomenou na jeho silné období v osmdesátých letech, kdy patřil k tuzemské pěvecké špičce a po boku Hany Zagorové vytvořil jednu z nejoblíbenějších dvojicí v zemi.

The Kitchenettes, poctivé retro

28. 5. 2009

Redakce

Další ze zahraničních hvězd, které potvrdily účast na letošním letním O2 Sázavafestu v Kácově, je švýcarská skupina The Kitchenettes. V době rozpuku retra a návratu skupin na celém světě k hudbě let dávných či minulých, je to trefa do černého.Zpěvačka Nicole Schlachterová i její dvě pomocné vokalistky jako by právě přišly z padesátých let.

Hitparádu pecek Visacího zámku vede Traktor

28. 5. 2009

Redakce

Není to nic překvapivého, jen to potvrzuje názor, že v případě pražské punkrockové legendy Visací zámek se vkus jejího publika nijak drasticky nemění. Na svých stránkách má totiž anketu o nejoblíbenější píseň. Již delší dobu se na jejím čele drží legendární skladba Traktor, která kapelu proslavila již před sametovou revolucí.

Rybičky 48 točí

28. 5. 2009

Redakce

K festivalu O2 Sázavafest patří neodmyslitelně kutnohorská kapela Rybičky 48. Za poslední čtyři roky udělala spoustu práce, a proto se dostala do stádia, kdy může začít pracovat i na svém třetím studiovém albu. Na svých internetových stránkách trojice oznámila koncertní pauzu, během které tvoří ve studiu nové skladby.

Ewa Farna s novou kapelou

28. 5. 2009

Redakce

Mladá třinecká zpěvačka Ewa Farna vymění svou doprovodnou kapelu. Formace, která po jejím boku hrála dva roky, si od června začne plnit své sny samostatné kapely. Fanoušci zpěvačky se mohou těšit na nové tváře, které ji budou doprovázet na plánovaném podzimním turné a také budou již v létě spolupracovat na třetí desce.

Sunshine exkluzivně na Bandzone.cz

28. 5. 2009

Redakce

Skupina Sunshine, která zanedlouho vydá své nové album MGKK Telepathy na značce X Production a v létě se představí jako jedna z českých hvězd na O2 Sázavafestu, připravila pro své příznivce malý aperitiv.

Monkey Business a zakazované písně

25. 5. 2009

Redakce

V pražském Divadle Archa se v první květnový den uskutečnila akce 20 let bez hranic, 20 let bez opony. Zahájila tak sérii oslav 20. výročí pádu železné opony, které vyvrcholí 17. listopadu letošního roku. Skladby v nových a moderních aranžích Romana Holého a jeho skupiny Monkey Business zazpívali jejich původní i noví interpreti.

Die Happy vydají v létě bestofku

25. 5. 2009

Redakce

Německá skupina Die Happy, v jejímž čele stojí česká zpěvačka Marta Jandová, upozorňuje na svých internetových stránkách, že v létě seskupí nejlepší okamžiky své kariéry na výběrové CD a DVD Most Wanted 1993 - 2003. Na kolekci budou vedle největších hitů také tři nové verze skladeb, jedna raritní pecka, dále koncertní DVD a samozřejmě všechny videoklipy.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace