Přejít na menu Přejít na obsah

Tiskové Zprávy

REHAB present SEBASTIEN LEGER /FR/ - 22.5.

17. 5. 2009

Redakce

Píše se rok 2005 a hudební vědci DJs Omar a Nesquik právě vymysleli lék zvaný Rehab, aby mohli bojovat proti takzvaným hudebně přenosným nemocem a virům MTD (Musically Transmitted Diseases). Ve stejném čase francouzská hvězda, DJ a producent Sébastien Léger vydává svůj hit „Take Your Pills". Může být tohle snad náhoda?

Koncert etno-jazz skupiny Foltin

17. 5. 2009

Redakce

Foltin je výjimečné seskupení, jehož hudbu je velmi složité definovat, protože nezapadá do žádného hudebního žánru. Hudba Foltinu je surrealistická, vášnivá a hravá, díky rychlým makedonským rytmům divoká a zběsilá. Byť obsahuje standardní hudební prvky, cílem seskupení je vytvářet nepředvídatelnou a hlavně originální atmosféru. Hudba je vlastně anglo-makedonským hybridem a texty jsou fonetickou imitací jazyků jako španělština, francouzština, rumunština, portugalština a další.

Ztracený před Beyoncé

17. 5. 2009

Redakce

Další zajímavé datum si bude moci zapsat do svého koncertního diáře Marek Ztracený, jehož vystoupení bude součástí letního O2 Sázavafestu v Kácově. Byl vybrán managementem americké hvězdné představitelky moderního r'n'b Beyoncé na post předskokana jejího pražského koncertu. Ten se uskuteční v rámci zpěvaččina I Am.... Tour 2009. Pro Ztraceného velký večer se odbude 30. dubna v pražské O2 Aréně.

Axe Instinct Party v pražském klubu El Mágico - report

17. 5. 2009

Redakce

Krátce po zahájení byly prostory klubu naprosto zaplněny a to především studenty z vysokoškolských kolejí na Jižním Městě, kteří by si zasloužili hodnocení jednoho z nejlepších publik dosavadní tour. V průběhu akce se totiž skvěle odvázali a připravený line-up ocenili výtečnou atmosférou a bezprostředními reakcemi.

Střihavka sází na videoklipy

17. 5. 2009

Redakce

Zpěvák Kamil Střihavka, který loni vydal nové album 365, se věnuje práci s videoklipy. Ne že by je sám realizoval, ale nedávno dokončil klip k písničce Srdcerváč a poslal jej do televizních a internetových rotací. Současně hodlá na svých internetových stránkách představit co nejvíce svých písniček v podobě videoklipů.

AXE INSTINCT PARTY

14. 5. 2009

Redakce

Po zahajovací akci v pražské Mecce ( 27.3. ) se rozjela série stejnojmenných mejdanů  po různých klubech v celé České republice. Party proběhly např. v Liberci, Benešově, Ostravě nebo Vilémově. Po zhruba šesti týdnech se vrací zpátky do Prahy a charakteristickou vůní kůže nového pánského deospraye Axe Instinct provoní tentokrát EL MÁGICO, a to již ve středu 13.5.

15.5. OPERA HOUSE - Western Opera

14. 5. 2009

Redakce

Květnové vydání OPERA HOUSE PARTY se nechalo inspirovat tematikou „Koňské opery aneb Limonádový Joe". Již před vstupem do Meccy se ocitnete na širých pláních divokého západu. Stanete tváří v tvář před Saloonem, kde budete muset ustájit svoje koně a kočáry. Na tomto divokém bálu zahraje špička westernového světa. Aby jste se dostali do správné provozní teploty, rozpálí vás indiánský náčelník a stařešina rodu DJ YAROUSH KEKY PETRA, se kterým můžete vykouřit dýmku míru.

8.5. AMNESIA IBIZA WORLD TOUR

10. 5. 2009

Redakce

Amnesia Ibiza byla letos opět vyhlášena jako nejlepší světový klub na Miami Winter Music Conference, a to již třetím rokem po sobě! Dámy, jste připravené na léto a magický ostrov Ibiza? Na této party bude Amnesia vybírat exkluzivní tanečnice, které budou v tomto vyhlášeném klubu tančit po celou sezónu roku 2009!

AXE INSTINCT PARTY ve vilémovském SYDNEY 2000

10. 5. 2009

Redakce

Vilémovský klub Sydney 2000 se stal v sobotu 2.5. dějištěm velké party, která nese jméno nového pánského deospraye - AXE INSTINCT. Obrovská nafukovací stavba Axe produktů před vchodem, speciální výzdoba sálu a všudypřítomná vůně kůže charakteristická právě pro nový deospray - to byly první signály, které napovídaly o nevšedním charakteru dané akce.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace