Přejít na menu Přejít na obsah

Elektronická hudba

Electronická stage na Jam Rocku - JamDance

27. 5. 2015

HonzeeQ

Novinka která potěší příznivce elektronické taneční scény se objeví na Žambereckém Jam Rocku, který si připravil dvoudenní JamDance stage, na které se představí zahraniční a tuzemští DJs.

Svojšice budou a zahraniční hvězdy též

20. 5. 2015

HonzeeQ

Legendární festival se nakonec přece rozjede za podpory zahraničních DJs a uskuteční se tak nezapomenutelný mejdan, který slibují pořadatelé tohoto legendárního Open Airu. Co se stalo? A jaké změny nastaly? To se dočtete v následujícím vyjádření pořadatele.

Trancefusion Time to Say Goodbye je za námi

8. 4. 2015

Redakce

V sobotu 4. dubna měli fanoušci trancu možnost rozloučit se se značkou Trancefusion, která v České republice uspořádala nespočet skvělých párty. A ani tentokrát BTL Agency nezklamala perfektně zorganizovanou akcí se světovými DJs.

Traktor Control S8 - Vlajková loď od NI

11. 3. 2015

HonzeeQ

Společnost Native instruments (NI) představila koncem roku 2014 svůj bezkonkurenční model S8. Tato špičková konzole dosáhla několika vylepšení a změn, přičemž tou zásadní změnou je absence tzv.Jog Wheels.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace