Vyber si své rádio:
Login: uživatel: autor:

Heslo:
Nová registrace

Dnes je: 31. 7. 2010, svátek má: Ignác | Doporučit tuto stránku známému Doporučit tuto stránku

Hudební scéna - Diskuzní fórum

Diskuzní fórum

každý hledá MP3 zdarma, mazec

kdyz jsem tak brouzdal na netu, marně jsem hledal server kde by se dalo stahnout napr. cele album nejaky skupiny. jo nekteri zacnou kecat veci ze si to lidi maji koupit..ale ne kazdej ma v kapsy balik penez.. ..treba pro me tri stovky navic je dost. a presto chci poslouchat muziku.. a kupovat neco naslepo..co myslite vy kupovat nebo nekupovat original CDa? ja jsem pro to kupovat jen ty co se neoposlouchaji *4* ...par jich takovych mam.. napr. U2, REM, Roxette, Verve ... *66*
christiano
no oni nektere skupiny maji mp3 primo na jejich webu. tak proc nesosat kdyz to jde. je to i plus pro zacinajici kapely..takhle se muzou rychle dostat mezi lidi bez nakladne distribuce *46*

jolie
Ja si vetsinou zas cd kupuju, je to pro me takove poteseni *31*, ale proti stahovani nic nemam *9*

koblizek
Uplne souhlasim, ja si hudbu vetsinou stahuju taky z netu *76*

katuskaberuska
Je jasné, že si to všichni radši sosnou. Měli by u nás zavést např. prodej digitální hudby. Žádné CDčka ani jiné nosiče. Album si zaplatíš za menší cenu a sosneš. Všude to tak funguje tak nechápu proč ne u nás. *9* *69*

Aby jste mohli psát příspěvky musíte být přihlášeni (pravý horní roh).
Nemáte ještě svůj účet? Zaregistrujte se, prosím.