Přejít na menu Přejít na obsah

Euforia


Benefiční párty Funderprivilege

Pá/Fri 25.4.2008, Start 20:00
Paradiso Euforia Music Bar
Žitná 4, Praha 2 (Karlovo nám.)


DJs: Frolov, Pavlov
Special guest David Monoszon
Vstupné 100,- Kč

Special offer:
Bottle of Vodka - Carskaja Gold... 990,- CZK
Food available nonstop
Kitchen opened untill morning

Více informací na www.euforiabar.cz


Detailní zpráva:

Euforia - Benefiční párty Funderprivilege

Jako vždy v pátek 25.4. proběhne v klubu Paradiso Euforia Music Bar pravidelná noci s názvem "Euforia". Součástí akce bude benefiční párty s koncertem živé kapely Koktejl a vystoupení bříšních tanečnic. Asi nejzajímavější součástí bude módní přehlídka perfektního značkového dámského prádla TRIOLA, které je oblíbené a známé u všech generací žen. Na mole se během třiceti minut představí 10 překrásných ruských slečen od GMP-Models s desítkami krásných modelů.

Večer pak dále bude pokračovat až do rána. Tentokrát jako specialní host se představí zakladatel Starmix a rezident Bora Bora párty DJ David Monoszon.

Věříme, že se na párty uvídíme a prosíme pozvěte mnoho dalších svých přátel. Výtěžek večera bude použít pro organizaci Dětského dne v Ústavu sociální péče pro mládež v Psarech.

Vzhledem k omezené kapacitě klubu si zarezervujte svůj stůl včas na tel: 222 221 622. Akce začíná v 20:00. Vstup na party je pouhých 100,-Kč!

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace