Přejít na menu Přejít na obsah

Hudební technika

Akustická pěna v praxi?

13. 5. 2018

Redakce

Určitě všichni znáte kapely, které ve zkušebnách mají plata od vajíček či staré babiččiny koberce nebo nevyužité matrace. Dodává to sice zkušebně značně na punkovém stylu, nicméně hlavní účel je zlepšení zvuku. Tyto vychytávky nahrazuje dnes už dobře dostupná akustická pěna (nebo chcete-li akustický molitan). V tomto článku si představíme její druhy a jaký typ zvolit.

Chystáte akci? Zvuk, osvětlení a technické zajištění je základ jejího úspěchu

5. 11. 2017

Jakub Konopka

Jednou z nejdůležitějších věcí na přednáškách, konferencích, výstavách, firemních večírkách, koncertech nebo velkých hudebních festivalech je ozvučení a osvětlení. Chcete, aby se o vaší akci dlouho mluvilo? Nepodceňte přípravu. Anebo nechte všechny tyto starosti na profících, kteří se o veškerou techniku postarají. Tým z C-mont udělá z vaší akce neobyčejný zážitek.

Kde koupit hudební CD

26. 8. 2015

Jakub Konopka

Je dobré vědět, kam se můžete obrátit, chcete-li si získat informace, jaká hudba právě frčí, co je moderní a co je naopak naprosto out. Díky recenzím snadno zjistíte, jaká hudba se líbí právě vám, nicméně potřebujete také vědět, kde si pořídit CD s novou hudbou.

Alza.cz spouští pohodlný prodej hudby, filmů a audioknih

25. 6. 2014

Jakub Konopka

Oblíbený internetový obchod elektroniky Alza.cz rozšiřuje svůj sortiment o možnost nákupu hudebních skladeb, filmů a dokonce audioknih. Vychází tak vstříc velkému nátlaku ze strany uživatelů, kteří již dlouho hledají jednoduchou platformu pro legální získání mp3 nahrávek online.

Technika: sluchátka pro sport jako dělaná?

28. 3. 2014

Redakce

Milujete pohyb v přírodě? Nedokážete se obejít bez pravidelné dávky silového tréninku v posilovně? Sbíráte na oválu jeden rekord za druhým? Pokud vás k vyšším výkonům motivuje hudba, mohla by vás zaujmout řada sluchátek ActionFit, se kterou přichází na trh značka Philips.

Reproduktory Logitech Z506 5.1 Surround – prostorový zvuk za dobrou cenu

6. 12. 2013

Redakce

5.1. reproduktory s elegantním designem a vyrovnaným zvukem, to jsou Logitech Z506 5.1 Surround Sound. Neohromí sice výkonem, pokud je však nebudete využívat v nadstandardně velké místnosti, nemělo by vám to vadit. Tedy, pokud nepatříte mezi lidi, kteří k dokonalému audiozážitku potřebují, aby poskakoval veškerý porcelán v poličkách a vibrovaly okenní skla

Retro přehrávače Hyundai doladí váš interiér

13. 11. 2013

Redakce

Líbí se vám dřevěné doplňky a obdivujete retro styl? Pak byste měli zbystřit u nabídky produktů značky Hyundai. Mezi klasickými televizory, přenosnými MP3 přehrávači či spotřebiči do kuchyně totiž můžete objevit také stylové retro gramofony a retro radiopřijímače.  A jejich neotřelý vzhled vás minimálně zaujme!

Cowon D3! Více než jen empetrojka!

30. 10. 2013

Redakce

Jste náročný hudební posluchač, který si rád vychutnává hudbu na maximum? Cestujete po světě se sluchátky na uších? A mimo poslechu hudby se rádi odreagujete nějakým videem nebo třeba nenáročnou hříčkou? V tom případě pro vás máme lákavý tip.

Sony MDR-XB400: Kvalitní sluchátka za super cenu

21. 10. 2013

Redakce

Sháníte lehká uzavřená sluchátka? Máte rádi bohaté basy? Sony MDR-XB400 se hlásí jako vážný aspirant na uvolněné místo na vašich uších. Tato elegantní sluchátka slibují za cenu startující v okolí 800 Kč kvalitní zvuk s výraznou basovou složkou, pohodlné nošení i velmi dobrou skladnost. Zní to lákavě, co říkáte?

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace