Přejít na menu Přejít na obsah

Retro přehrávače Hyundai doladí váš interiér


Líbí se vám dřevěné doplňky a obdivujete retro styl? Pak byste měli zbystřit u nabídky produktů značky Hyundai. Mezi klasickými televizory, přenosnými MP3 přehrávači či spotřebiči do kuchyně totiž můžete objevit také stylové retro gramofony a retro radiopřijímače. A jejich neotřelý vzhled vás minimálně zaujme!

    

Modelová řada gramofonů Hyundai Retro Style je určena především milovníkům starých časů, vinylových desek a vůně dřeva. A i přes to, že si s nimi budete připadat, jako byste se vrátili v čase, nezůstanete ochuzeni ani o praktické moderní prvky, které jsou do dřevěného šasi zabudovány tak šikovně, že nenarušují starodávný vzhled = na první pohled si jich možná ani nevšimnete.

Retro gramofon Hyundai RTCC 513 RIP E, jeden z nejoblíbenějších modelů této řady, dostal do vínku analogový FM/AM tuner s ručičkovým ukazatelem a manuálním vyhledáváním stanic. Na první pohled je jasně zřetelný také prostor pro vkládání vinylových a šelakových gramodesek a modře podsvícený LED displej.

Gramofonové desky je možné přehrávat rychlostí 33, 45 a78, díky čemuž si můžete pohodlně poslechnout i starší typy vinylů. Na středu je pak umístěn kruhový adaptér pro přehrávání singlů. Samozřejmostí je také funkce autostop a automatické spouštění jehly. Na boční straně retro gramofonu pak najdete také otvor pro vložení audiokazety, nad ručičkovým ukazatelem rádia zase drobný slot pro kompaktní disky. 

A pokud zatoužíte po poslechu vámi namixované hudby, stačí ke gramofonu připojit USB zařízení a sluchátka, aby vás při poslechu oblíbených hitovek nikdo nerušil! Velice užitečná je také funkce RIPování neboli možnost převést si jakékoliv přehrávané médium do formátu MP3 a uložit jej na připojené USB zařízení.

 V praxi to znamená, že si vaši oblíbenou vinylovou desku nebo šlágr z rádia dvojím stisknutím tlačítka REC převedete do formátu MP3, který je dnes možné využívat ve všech běžných Hi-Fi soustavách, mobilních telefonech, audio či video přehrávačích. Oblíbenou hudbu tak budete mít jednak zazálohovanou a navíc ji můžete mít i kdykoliv při ruce!

Nejlevnější retro gramofon pořídíte zhruba za 1300 Kč, radiopřijímač pak za cirka 320 Kč. Chcete-li však sáhnout hlouběji do kapsy, najdou se také originální retro kousky za více než 6 tisíc korun.

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace