Přejít na menu Přejít na obsah

Footfest 2016 aneb Turnaj v malé kopané s hudebním večírkem!


Ročník 2015 za námi. Festivalová sezóna je postupně udupávána obdobím plesů všeho druhu. A ty, kterým letní dávka hudby nestačila, vyhledávají klubové akce a koncerty. Kdo se chce pobavit, rozhodně musí navštívit Footfest 2016 aneb Turnaj v malé kopané s hudebním večírkem!

Což samozřejmě nejsou důvody proč neplánovat léto 2016!
My vám už teď přinášíme lístky na dvanáctý ročník festu v Želči. Troufáme si tvrdit, že se bude jednat o ten historicky nejsilnější ročník, který s sebou vedle fotbalových turnajů a hudebních koncertů přinese řadu dalších novinek a překvapení!

Lupeny za 450Kč za kus si můžete objednat pouze na info@footfest.cz. Permice na oba dva dny vám zašleme na dobírku službou Geis, která vás v den dodání kontaktuje. Cena poštovného je 50Kč, od třech kusů poštovné neúčtujeme. Do objednávky nám prosím připište počet lístku, dodací adresu a telefonní kontakt.

Takže, na 15. a 16. červenec 2016 si nic neplánujte. Kupte lupen a přijďte zkouknout kapely jako Horkýže slíže, Mig 21, Dymytry, Arakain, Peshata, Debil Heads, Krucipüsk nebo třeba originální vystoupení Jardy Uhlíře.
Kvalitní dávka české i zahraniční muziky a originální sportovní klání, to je Footfest!

Více na  https://www.facebook.com/footfestZelec

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace