Přejít na menu Přejít na obsah

HIP HOP SHOCK DANCE BATTLE


Pure Platinum
Paul Wall Warm Up
HIP HOP SHOCK DANCE BATTLE
Sobota 1.12.2007, Doors open at 21:00!

River Club Občanská Plovárna
U Plovárny 8, Malá Strana (vedle Čechova mostu)

Live: RED TEAM
Platinum Soul DJs: Omar & Abdul52
Special guest DJ Scarface
Support DJ Bozhidar
Videoprojekce, R&B Dancers po celou noc
Face Control, Dress Code: Smart/Sexy/Glamorous

Vstupné do 22:00 - 50,- Kč
Vstupné od 22:00 - 190,- Kč
VIP zóna - 290,- Kč
Guestlist pouze do 24:00
S lístkem na koncert Paul Wall zadarmo po celou noc!
S "Grillz" zadarmo po celou noc!
Každý 20. návštěvník do 24:00 dostane ZDARMA lístek na koncert Paul Wall!!!

Více informací na www.starmixparty.cz , www.hiphopallstars.cz , www.centrumtance.cz .


Detailní zpráva:
Paul Wall Warm Up & Hip Hop Shock Dance Battle v River Clubu Občanská Plovárna již tuto sobotu 1.prosince!

Starmix promo agency za podpory Hip Hop AllStars a Centrum Tance uvádí Paul Wall Warm Up a Hip Hop Shock Dance Battle! Pure Platinum Night plná streetdance a deejayských setů, která proběhne již tuto sobotu 1. prosince od 21:00 v prostorech River Clubu Občanská Plovárna a je opravdu nač se těšit.
Akce začne taneční soutěží Hip Hop Shock One vs One a Group vs Group pod dohledem speciálních hostů ze zahraničí Ness`y a Phil`a.

Phil je autorem choreografie "Summer love song" světové pěvecké hvězdy Justina Timberlake, tanečně doprovázel na turné zvěvačky a pěvecké skupiny jakými jsou: Mariah Carey, Brandy, Outkast, Britney Spears, Backstreet Boys. Podporoval turné NIKE DANCE v L.A. Pod jeho vedením se konají workshopy 2.12. na Václavském náměstí 36, Praha 1 Ne 2.12.07 10:30-12:30, 13:00-15:00 a 16:00-18:00.

Nessa je první Hip Hop lady v Belgii. Specializuje se na RAGGA CLASSES. Je choreografkou turné pro Lil Kim, R Kelly, Destiny´s child. Právě začíná dobývat pódia také jako zpěvačka. Pod jejím vedením se konají workshopy 1.12. a Václavském náměstí 36, Praha 1 So 1.12.07 10:30-12:30, 13:00-15:00 a 16:00-18:00. Přihlásit se mužeš na www.centrumtance.cz.

V rámci doprovodného programu zahraje a zaspívá skupina RED TEAM!

Exkluzivní mejdan Pure Platinum tentokrát koncipován také co by Paul Wall Warm Up a každý, kdo se u vchodu prokáže lístkem na koncert, má vstup zadarmo po celou noc. Show Paul Wall proběhne ve středu 5. prosince v klubu Abaton a bude ukázkou výborného southern stylu. Hvězdu takového formátu, jakou určitě Paul Wall je, jsme v naší zemi ještě neměli šanci vidět.

Znáte - What it do, What it do? Autorem této legendární hlášky je právě houstonský player Paul Wall! Vyrůstal v H-Townu, od dětství se znal s Chamillionairem. Jako DJ vydal několik mixtapů a produkoval spousty mixtapes ve stylu "Screwed and Chopped". Hojně se věnoval hraní po klubech, kde se osvědčil jako vynikající párty DJ. Paul Wall je rovněž úspěšným obchodníkem. Vlastní firmu na výrobu tolik oblíbených "Grillz", tenhle byznys lokálně vynáší nezanedbatelné částky, Paul je samozvaným "platinum-toothed" hustlerem z Houstonu. Jedinečná možnost vidět v současnosti jednoho z nejlepších southern rapperů, baller Paul Wall přijíždí do Prahy se svým stylem 5. prosince, ukázat všem, jak se grinduje v ulicích H-Townu!

Za gramcema ten večer povstanou jako vždy Platinum soul riders Omar a Abd52. Jako host se představí DJ Scarface. Support zajistí DJ Bozhidar.

Těšit se můžeš na tématickou videoprojekci a spoustu hudby od jednoho z nejlepších southern rapperů. Vstup zdarma má také každý, kdo se vyzdobí s "Grillz". Tentokrát akce začíná v 21:00. Vstup na párty je do 22:00 50,- Kč a od 22:00 190,-Kč, VIP za 290,-. A nezapomeňte sledovat soutěže o volné lístky na rádiu InfoDJ, boombap.cz a hiphopstage.com!

Ke stažení

Paul Wall and Brooke Hogan - About US
http://www.youtube.com/watch?v=Dkp9_rTq0E8

12letak_prehled13

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace