Přejít na menu Přejít na obsah

LaTroya Ibiza opět v Praze!


Slovem legendární se ohání kde kdo, ale jak jinak označit party, která se těší přízni publika na Ibize již 15 let a každý týden přivítá v klubu Space 7000 návštěvníků? Již počtvrté míří do Prahy DJ Oliver a nejšílenější perfomer tanečního ostrova - Baby Marcelo i s celým party cirkusem.

DJ Oliver

Zatímco většina Djů ve světové špičce se prosazuje hlavně díky obří reklamně a šikovnému managementu, DJ Oliver to nemá zapotřebí. Jeho mixovací technika je totiž doslova brilantní, stejně jako výběr desek. Není divu, za mixážní pult se totiž poprvé postavil již ve 14ti letech. Ve svých setech kombinuje nejpopulárnější progresivní novinky s tanečními klasikami, čímž získává srdce tanečníků i respekt hudebních odborníků. Oliver se však prosadil i jako producent. Spolu s Rogerem Sanchezem založili projekt Trasatlantis a společně vydali desku Mysteriosa. Zajímavostí je, že kromě dlouhé řady tanečních skladeb pro labely jako Defected či Azuli patří Oliver k nejvyhledávanějším tvůrcům filmové hudby. Spolupracuje například s National Geographic či Oscarem ověnčenou režisérkou Gabriele Salvatore. Oliver je držitelem celé řady ocenění a každoročně je nominován mezi nejlepší DJe na Ibize.

Baby Marcelo

Baby Marcelo je patrně jedním z nejzajímavějších performerů na světě. Jeho šílené převleky se staly neodmyslitelnou součástí party La Troya a jeho tvář jedním ze symbolů Ibizy. Avšak Marcelova show nestojí zdaleka jen na oblečení - hlavní stále zůstává jeho zpěv a herecký projev. Je školeným tenorem a vystudovaným mimem, několik let zpíval ve sboru gregoriánských chorálů a hrál v divadle. Nakonec však zvítězila jeho láska k taneční hudbě a neomezené možnosti, které nabízí divoké party na Ibize. Kromě celosvětového vystupování s La Troya Ibiza se proslavil i jako zpěvák hitů jako Revolucionaria, Disco Baby a samozřejmě nezapomenutelné Alegria. Přes svou výjimečnost tvoří oba hlavní interpreti jen zlomek toho, co La Troya nabízí. Originální dekorace a světelná show změní Meccu k nepoznání a nejžhavější kostýmní performance doslova vezmou dech.

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace