Přejít na menu Přejít na obsah

Mandrage odstartují „hledání ženy“ křtem desky


Plzeňská čtveřice Mandrage vyráží začátkem března na Hledá se žena tour. Toto turné zahájí 5. března křtem desky Hledá se žena v klubu Liďák v pražských Kbelích.

Jako hosté křtu se na podiu objeví česká pop-punková jednička skupina Rybičky 48, šumperští O5&Radeček, ale také dvě kapely z dětských domovů Senožaty a Příbram. Tento koncert spadá do benefičního projektu Nejmilejší koncert tour na podporu talentovaných dětí z dětských domovů.

Samotné hledání ženy ale nezůstane jen v názvu tour - kluci z Mandrage budou onu vyvolenou opravdu hledat na všech koncertech zmiňovaného turné. Díky soutěži dají možnost dívkám a slečnám strávit víkend s celou kapelou. Možnosti získání této výhry a podrobnosti o hlasování a dalších exkluzivních cenách se fanoušci dozvědí na webových stránkách kapely v nejbližších dnech.

V den křtu budou mít kluci hodně napilno. Kromě něj se v ten samý večer v Plzni zúčastní předávání cen soutěže Žebřík 2009, kde jsou nominováni na objev roku. Kromě tohoto úspěchu jsou Mandrage také nominováni v kategorii rock na Hudebních cenách Óčko 2009, kde 25. února v rámci vyhlašování cen vystoupí.
 
O Mandrage je v poslední době na hudebním poli hodně slyšet nejen díky čerstvým nominacím v prestižních soutěžích. Pilotní singl „Hledá se žena" bodoval na televizních i rozhlasových hitparádách a stal se podle oficiálního žebříčku IFPI nejhranější písní v českých rádiích. Druhý singl „Už mě víckrát neuvidíš" opakovaně vítězí v hitparádě T-music na Evropě 2 a TV Óčko.
 
Veškeré koncerty v rámci turné a informace o něm naleznou fanoušci na www.mandrage.cz .
Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace